Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Elektrizujúce oči a magický pohľad: Jacksonova dcéra je čoraz krajšia!

Dcéra Michaela Jacksona každý dňom rastie do krásy. Zobraziť galériu (11)
Dcéra Michaela Jacksona každý dňom rastie do krásy. (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Získava na pôvabe! Hoci má dcéra zosnulého Kráľa popu ešte len nevinných 13 rokov, na červenom koberci je doslova neprehliadnuteľná. Črty tváre Paris Jackson totiž naznačujú, že z nej za pár rokov vyrastie ozajstná krásavica. Stačí sa pozrieť do jej nebeských očí!

Pohľadom odzbrojí každého! Takýto efekt majú oči jedinej dcéry Michaela Jacksona na nielen jej blízke okolie, ale aj otcových fanúšikov. Ak by sa legendárny spevák mohol tešiť zo svojich ratolestí, na dievčatko Paris by bol právom hrdý. Tínedžerka totiž na svoj vek pôsobí mimoriadne zrelým dojmom. A ak čokoľvek vyvedie, očami ako dve nezábudky všetko razom vyžehlí.

Je smutným faktom, že brunetka spolu s bratmi Princeom Michaelom a Blanketom nikdy nevidela nebohého otca v jeho živle na javisku. Aj to bol určite dôvod, pre ktorý všetci traja súrodenci zavítali na premiéru projektu The Immortal World Tour. Vzdať úctu Michaelovi Jacksonovi tak snáď ani nemohli lepšie.

Napriek tomu, že v centre pozornosti stáli všetky spevákove deti, najväčší záujem pozvaní hostia a zástupcovia médií opäť javili o samotnú Paris. Počas spomienkového večera v znamení hudby sa však blysli aj umelci zvučných mien ako Justin Bieber, Rihanna či jedinečné pohybové zoskupenie Cirque Du Soleil. Veľké dojatie prejavil práve 17-ročný kanadský popový idol. „Zvyčajne nemám trému, ale teraz som naozaj nervózny. Je to preto, že Michael pre mňa veľa znamenal a viem, že veľa znamenal aj pre vás,“ uviedol svoje vystúpenie. Niet tak najmenších pochýb, že atmosféra bola prešpikovaná tými najhlbšími emóciami.


 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu