Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Pocta Kráľovi popu: Paris Jackson premenila svoju izbu na svätyňu!

Paris Jackson svoju izbu zasvätila zosnulému otcovi. Zobraziť galériu (16)
Paris Jackson svoju izbu zasvätila zosnulému otcovi. (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES – V jej spomienkach stále žije! Ako každá iná tínedžerka, aj Paris Jackson (14) si oblepila stenu nad posteľou plagátmi a výstrižkami. V jej prípade je však miesto top speváka v rebríčku obľúbenosti obsadené do konca života. Svoju izbu totiž zasvätila zosnulému otcovi Michaelovi.

Umelecké gény v sebe nezaprie! Prostredná ratolesť legendárneho Michaela Jacksona je známa tým, že je zarytou fanúšičkou kanadského idola Justina Biebera. V otázkach preferencií vo výzdobe vlastnej izby má však jasno. Rozhodla sa pre koláž obrázkov vystrihnutých z časopisov, ktoré mapujú život a obrovské úspechy jej otca.

„Celá stena jeho fotiek je to najmenej, čo som mohla urobiť,“ okomentovala Paris svoj záber, ktorý včera zverejnila v mikroblogovacej sieti Twitter. O tom, že Kráľ popu jej naozaj prirástol k srdcu, svedčí fakt, že si oblepila stenu rovno nad priečelím svojej postele. Aj takto symbolicky teda Michael stráži dcérin spánok.

Brunetka sa na internetovom profile prejavuje nielen ako odvážna dospievajúca slečna, ale aj ako vášnivá čitateľka. Nedávno svojim nasledovníkom dokonca naservírovala vlastné predstavy o láske: „Nechcem, aby ma niekto miloval ako u dvojíc Edward a Bella, Lancelot a Guinevera alebo Rómeo a Júlia... Chcem niekoho, kto ma bude milovať ako Severus miloval Lily,“ napísala narážajúc na city profesora Snapea k matke Harryho Pottera. Kedy sa ale pred jej dverami objaví Pán Pravý, je zatiaľ otázne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu