Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Jacksonova dcéra Paris s dorezanou rukou: Vieme, prečo sa chcela zabiť!

Paris Jackson sa už mesiac pred pokusom o samovraždu objavila na verejnosti s jazvami na predlaktí. Zobraziť galériu (15)
Paris Jackson sa už mesiac pred pokusom o samovraždu objavila na verejnosti s jazvami na predlaktí. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Problémová! Aj keď sa Paris Jackson (15) na prvý pohľad javila ako bezstarostná tínedžerka, ktorá rastie do krásy, v skutočnosti sa vo vnútri poriadne trápila. Jej včerajší pokus o samovraždu šokoval celý svet a zrejme nešlo o jednorazový skrat. Dcéra zosnulého kráľa popu totiž už pred mesiacom chodila s jazvami na predlaktí. Kvôli čomu vlastne chcela skoncovať so životom?

Siahla na to najcennejšie, čo má! Hoci sa Paris Jackson zotavuje v nemocnici a jej stav je stabilizovaný, včerajší pokus o samovraždu vyvoláva množstvo otáznikov. Podľa denníka The Sun celému incidentu predchádzala rodinná hádka, v ktorej tínedžerka dostal zákaz zúčastniť sa na koncerte Marilyna Mansona. Následne sa vraj zamkla vo svojej izbe, porezala si hornú končatinu sekáčikom na mäso, predávkovala sa liekmi proti bolesti, napísala list na rozlúčku a zavolala na linku pomoci pre ľudí so samovražednými sklonmi. Duchaprítomná operátorka, našťastie, nezaváhala a okamžite do vily Jacksonovcov poslala tím záchranárov.

Okolo druhej v noci posádka rýchlej zdravotníckej pomoci vyniesla Paris na nosidlách do sanitky a odviezla ju do nemocnice. Nešťastnú udalosť potvrdila jej matka Debbie Rowe (54), podľa ktorej si prominentná dcéra prechádzala zložitým obdobím. Na život si siahla len pár týždňov pred štvrtým výročím smrti legendárneho otca. Už na konci apríla sa navyše na verejnosti pretŕčala s početnými rovnými šrámami od ostrého predmetu na vnútornej strane predlaktia. Tomuto ako i podozrivým statusom na sociálnej sieti však nikto nevenoval pozornosť.

„Včera sa zdalo, že všetky moje problémy sú ďaleko preč, no teraz to vyzerá, akoby pretrvávali,“ citovala Paris v utorok slová piesne Yesterday od skupiny The Beatles prostredníctvom Twitteru. Len hodinu predtým však napísala: „Rozmýšľam, prečo sú slzy slané.“

Na vnútorných trampotách dospievajúcej Jacksonovej dcéry sa zhodujú aj blízki rodinní priatelia. „Nedávno trpela hrozným šikanovaním. V správach sa opäť objavili obvinenia o deťoch zneužívaných Jacksonom, jeho užívanie drog a otázky či je vôbec biologickým otcom svojich detí,“ prezradil jeden zo známych populárnej famílie. Ako sa teda zdá, Paris sa so smrťou popovej legendy vyrovnáva len veľmi ťažko a dospievanie pre ňu zďaleka nepredstavuje prechádzku ružovým sadom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu