Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Krásna dcéra Michaela Jacksona šokuje: Zmenená na nepoznanie!

Paris Jackson podstúpila radikálnu zmenu zovňajšku. Zobraziť galériu (12)
Paris Jackson podstúpila radikálnu zmenu zovňajšku. (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES – Uberá sa vlastnou cestou! Ešte donedávna zástupcovia médií ochkali nad rozkvitajúcou krásou jedinej dcéry zosnulého Kráľa popu. S odstupom niekoľkých mesiacov je však všetko celkom inak. Paris Jackson (14) zatúžila po novom imidži a radikálne zmenila účes. Michaelovo sladké dievčatko je minulosťou.

Zmenená na nepoznanie! Len čo Paris Jackson prekročila prah puberty, zástupcov médií okamžite zaujala prirodzenou krásou. Dlhé lokne v kombinácii s elektrizujúcimi modrými očami boli predzvesťou, že dospievajúca dcéra Michaela Jacksona má dvere do šoubiznisu otvorené dokorán. Netrvalo však dlho a tínedžerka sa vrhla na odvážny experiment. Najskôr si vlasy zafarbila na čierno a postupne ich skracovala.

„Tvorivosť neskorej noci,“ týmito slovami Paris okomentovala obrázok, o ktorý sa s fanúšikmi podelila prostredníctvom mikroblogovacej siete Twitter. S najväčšou pravdepodobnosťou chcela upriamiť pozornosť na svoje postrihané tričko. Príspevok totiž obsahoval až dva pohľady na jeho autorku – spredu aj zozadu. V skutočnosti sa však internetoví užívatelia viac zaujímali o jej vynovený zovňajšok. Jacksonova ratolesť sa totiž s krátkymi vlasmi čiernymi ako uhoľ začína podobať na rebelujúcu rockerku.

O tom, že Paris možno bude kráčať v šľapajách zosnulého otca, svedčí ďalší z čerstvých záberov. Známa slečna na ňom drží gitaru a tvári sa ako skúsená profesionálka. Popový štýl jej však zatiaľ zrejme neučaroval – na mikine jej svietil názov hudobnej skupiny Nirvana. Nechajme sa teda prekvapiť, či sa Paris v blízkej budúcnosti podelí aj o svoju tvorbu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu