Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Dekolt známej Češky neprehliadnete: Zemská príťažlivosť je neúprosná!

Vendula Svobodová pútala pozornosť v žltom tope. Zobraziť galériu (4)
Vendula Svobodová pútala pozornosť v žltom tope.

BRATISLAVA – Trapas s výstrihom! Vdova po legendárnom skladateľovi Karlovi Svobodovi (†68) Vendula Svobodová (43) bola pred pár dňami na zlínskom festivale naozaj neprehliadnuteľná. Blondínka si totiž obliekla žltý top s obrovským výstrihom, ktorý odhalil aj to, čo malo radšej ostať skryté. Jej prsia už zďaleka nie sú ako za mlada a zemská príťažlivosť nerobí výnimky...

Prezidentka nadačného fondu Kvapka nádeje a vdova po známom skladateľovi Karlovi Svobodovi aktuálne prežíva šťastné obdobie. Vendula je zamilovaná do mladého Josefa Pizingera (25) a práve nový vzťah spôsobil, že známa Češka výrazne schudla. Zároveň sa snaží omladiť aj svoj šatník.


České celebrity ukazujú bruchá: Takto vyzerá známa blondínka (43) s mladým milencom (27)!


Pred pár dňami sa objavila na zlínskom festivale, kde si bola prebrať finančný dar pre svoju nadáciu. Na akciu prišla štýlovo nahodená, v žltom tope a čiernej presvitajúcej sukni pútala pozornosť. No neprehliadnuteľný bol predovšetkým jej dekolt.

V momente, keď si blondínka sadla a jemne sa predklonila, zemská príťažlivosť zapracovala a jej prsia zamierili k zemi. Tento trapas s výstrihom nezachránila ani čierna podprsenka, ktorá zrejme nebola dostatočne vystužená. Nuž, Vendula by mala nabudúce zvoliť menší výstrih, alebo si kúpiť vhodnejšiu bielizeň, ktorá vnady udrží na správnom mieste.

Vendula Svobodová bola neprehliadnuteľná vďaka svojmu výstrihu a padajúcim prednostiam.
Zobraziť galériu (4)
Vendula Svobodová bola neprehliadnuteľná vďaka svojmu výstrihu a padajúcim prednostiam.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu