Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Oheň v kráľovskej rodine opäť na streche: Priženil sa neverník a klamár!

Mike Tindall podľahol šarmu neznámej blondínky. Hoci všetko zatĺkal, kamera ho usvedčila. Zobraziť galériu (8)
Mike Tindall podľahol šarmu neznámej blondínky. Hoci všetko zatĺkal, kamera ho usvedčila. (Zdroj: YouTube)

NOVÝ ZÉLAND – Už zasa má čo vysvetľovať! Aj keď sa zdalo, že Mike Tindall (32) si svoj nedávny úlet s neznámou blondínkou obhájil, jeho novomanželka Zara Phillips (30) dôvod na radosť určite nemá. Ako sa totiž ukázalo, ragbista si svoju verziu aféry poriadne skrátil. Klamstvo mu ale neprešlo!

Poriadne si zavaril! Zdá sa, že najstaršia vnučka kráľovnej Alžbety II. priviedla do rodiny hotový magnet na škandály. Jej manžel má totiž slabosť nielen pre kontaktný šport, ale aj alkohol a pekné ženy. Takáto kombinácia priniesla prvé problémy ani nie dva mesiace po svadbe. Mike si na opačnej strane zemegule vyhodil z kopýtka a užíval si spoločnosť blondínky, ktorej totožnosť doteraz nie je známa. Mal však smolu – všetko zachytila bezpečnostná kamera. Dvakrát!

Po tom, čo sa prevalilo jeho intímne dobrodružstvo s neznámou kráskou, Tindall svoju česť bránil zubami-nechtami. Proti videozáznamu bol síce bezmocný, no dotyčnú vykreslil ako rodinnú známu z vysokoškolských čias, ktorú dokonca pozval na svadbu. Po laškovaní v bare sa vraj nič vážne nestalo a každý z nich sa pobral svojou cestou. Tvrdil to aj prostredníctvom svojho právnika: „Nešli spolu do druhého baru. Mikea videli v taxíku s nejakými priateľmi, ako sa naspäť vracia do hotela.“ Skutočnosť však bola celkom inde!

Na svete je totiž záznam z kamery umiestnenej v bare Cowboys. A ten hovorí jasnou rečou. Nielenže v ňom ragbista so svojou známosťou naozaj skončil, ale mal k nej čoraz bližšie. Dvojica sa objímala a cmúľala ako na tínedžerskom večierku. Kde nakoniec obaja v osudnú noc skončili, sa verejnosť zrejme už nedozvie. Úbohá Zara by si však vysvetlenie od neverného manžela určite zaslúžila!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu