Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Hviezdičky na festivale v Ríme: Ohúrili v honosných róbach aj naboso!

Na filmovom festivale v Ríme tento týždeň nuda nebola. Zobraziť galériu (12)
Na filmovom festivale v Ríme tento týždeň nuda nebola. (Zdroj: SITA, isifa)

RÍM – Bolo sa na čo pozerať! Aj keď Medzinárodný filmový festival v Ríme nemá dlhoročnú tradíciu, za zmienku rozhodne stojí. Na jeho šiestom ročníku príjemne prekvapilo hneď niekoľko hviezd. V centre pozornosti sa ocitla princezná na čínsky spôsob, svojská Popoluška, ale aj originálny príchod na malej fiatke!

 

 

 

Zhang Ziyi
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: SITA)
O najväčší rozruch sa tento týždeň postarala čínská herečka Zhang Ziyi, ktorá sa pred paparazzmi blysla v róbe ako z galavečera udeľovania Oscarov. Bohato zdobená toaleta nebeskej farby pochádzala z dielne Dior, pričom s vlečkou musel neskôr pomáhať aj samotný režisér.
Ambra Angiolini
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: isifa)
Ťažkú hlavu z bleskov fotoaparátov si nerobila domáca hviezdička Ambra Angiolini. Tá si zrejme lodičky pred premiérou nevyskúšala a svojim chodidlám narobila poriadnu šarapatu. Keď ju však už tlačili príliš, rozhodla sa pre radikálne riešenie. Vyzula sa a cupitala bosá ako Popoluška!
Noomi Rapace
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: SITA)
Obdivné pohľady si ešte začiatkom týždňa vyslúžila švédska herečka Noomi Rapace. Tá siahla po asymetrických šatách výraznej karmínovej farby. Odpovedajúci rúž a lak na nechty z nej razom urobil hviezdu svetového formátu!
Valeria Golino a Luca
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: SITA)
Zaručene najoriginálnejší príchod, resp. príjazd na červený koberec zvolila herecká dvojica Valeria Golino a Luca Zingaretti. Pred fanúšikov a zástupcov médií si to totiž namierili vo veľkom štýle. Zviezli sa na retro modeli Fiat 850!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu