Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Trapas v priamom prenose: Uľavila si pred kamerami!

Nancy Grace s partnerom Tristanom Macmanusom v šou Dancing with the Stars. Zobraziť galériu (5)
Nancy Grace s partnerom Tristanom Macmanusom v šou Dancing with the Stars.

LOS ANGELES – O tom, že udržať plynatosť na uzde je po päťdesiatke čoraz ťažšie, sa na vlastnej koži presvedčila už aj americká televízna hviezda Nancy Grace. Tá si, bohužiaľ, zrejme uľavila v tej najnevhodnejšie chvíli. Rovno počas živého vysielania!

Trapas, aký sa len tak nevidí! Alebo nepočuje? V prípade 51-ročnej blondínky to totiž až také jednoznačné nie je. Dôvodom je jej vystúpenie v šou Dancing with the Stars, v ktorej so svojím tanečným partnerom Tristanom Macmanusom predviedla romantický valčík na skladbu Moon River. Ihneď po tom, čo odkráčala do zákulisia parketu na krátky rozhovor, sa pravdepodobne postarala o pikantný prídavok!

Ako inak si vysvetliť zvuk, ktorý Nancyno telo vydalo krátko po tom, čo urobila mierny podrep a nenápadne sa chytila za podbrušok. Dáma v zrelom veku zatiaľ podobné dohady kategoricky odmieta a nechala sa počuť, že sama zahájila vlastný prieskum. Jeho jediným cieľom je zistiť, kto sa za týmto zvukovým faux-pas vlastne skrýva.

„Ako svedok z miesta činu môžem na základe sluchu zbaviť viny Tristana, seba a Brooke. Zvyšok osadenstva, ktoré sedelo len pár centimetrov od nás, zostáva vo vážnom podozrení. Vyšetrovanie pokračuje,“ cituje Nancy portál TMZ. Aj napriek humorne ladenému vyjadreniu sa však z ošemetnej situácie zrejme tak ľahko nevyhrabe!

Prdy v tanecnej show

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu