Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Strápnená Madonna: Na lodičkách jej svietili cenovky!

Madonnine lodičky boli nepochybne nové. Zobraziť galériu (10)
Madonnine lodičky boli nepochybne nové. (Zdroj: isifa, SITA)

TORONTO – Ďalšie faux-pas na krku! Zdá sa, že kráľovnej popu a vyťaženej režisérke v jednom sa lepí smola na päty. Pri množstve tlačových konferencií a spoločenských eventov už ani nestíha sledovať, čo si vlastne obúva. Madonna, cenovky na červený koberec určite nepatria!

Tak toto veľmi nevyšlo! Hoci sa 53-ročná speváčka snaží pred paparazzmi pôsobiť vždy dokonalým dojmom, ani diva jej formátu sa občas neubráni menšiemu trapasu. Dôkazom sú zábery z nedávneho medzinárodného filmového festivalu v Toronte, na ktorom už opäť zažiarila. A to doslova – cenovky na jej lodičkách svietili naozaj doďaleka!

Čierna elegancia od hlavy po päty – tak vyzerala kombinácia, na ktorú Madonna stavila pri premietaní svojej snímky W.E. A treba uznať, že puzdrové šaty módnej značky Tom Ford lichotili nielen jej postave, ale aj veku. Kameňom úrazu sa však stali topánočky od Briana Atwooda. Žeby ich blondínka chcela na druhý deň vrátiť? Cenoviek sa pre istotu ani nedotkla – vyrazila s nimi priamo pred médiá a fanúšikov!

Madonnine lodičky s cenovkami
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: isifa)

Či išlo o nepozornosť alebo zámer, vedia zrejme len speváčkini štylisti. Isté však je, že Madonna ich ani v najbližšom období kontrolovať nebude. Jej nabitý program totiž zahŕňa nahrávanie nového albumu a vylúčené nie sú ani ďalšie kinematografické projekty. Hudobná hviezda ma totiž inšpirácie viac než dosť. „Odjakživa ma priťahovali kreatívni ľudia. Kvôli tomu som si vzala Seana Penna a Guya Ritchieho – veľmi talentovaných režisérov, ktorí ma obaja podporovali v tom, čo robím,“ prezradila v jednom z nedávnych rozhovorov. A hoci názory na jej druhý filmový počin sa rôznia, Madonna sa režisérskych snov rozhodne nevzdáva.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu