Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Trapas z červeného koberca: Odkopnutá Spajska sa vyfintila ako nevesta!

Geri Halliwell si medzi smotánkou zrejme hľadala ženícha. Zobraziť galériu (5)
Geri Halliwell si medzi smotánkou zrejme hľadala ženícha. (Zdroj: isifa)

LONDÝN – Namierila si to k oltáru? Aj takéto otázky tento týždeň vyvolala Geri Halliwell (39), ktorá v spoločnosti opäť prejavila zúfalú túžbu vydať sa. V tortových šatách snehobielej farby totiž už z diaľky pripomínala nevestu. Ženích je však v nedohľadne!

Šliapla vedľa! Členka niekdajšej skupiny Spice Girls sa o rozruch postarala vo štvrtok večer, kedy zavítala na isté charitatívne podujatie. Viac ako na červený koberec by sa totiž hodila do svadobnej uličky. Geri pri výbere outfitu celkom stratila súdnosť a siahla po bielej korzetovej róbe. Bohato zdobený zvršok s navrstvenou tylovou sukňou z nej vytvorili ohrdnutú nevestu!

Módne faux-pas vyznieva o to trápnejšie, že blondínku len nedávno opustil jej milenec Henry Beckwith. Dvojica sa po dvoch rokoch randenia rozišla práve kvôli rozdielnych prioritám v otázkach budúcnosti. Zatiaľ čo o sedem rokov mladší aristokrat si chcel naďalej užívať, Geri ho už ťahala do chomúta. Opustená kráska však očividne nezaháľa - na lov novej známosti sa vybrala rovno vo svadobnom štýle!

Geri Halliwell
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: isifa)

To, že bývalá speváčka len málokedy pôsobí vkusne, rozhodne nebude dielom náhody. Ako totiž nedávno priznala, na styling zo zásady neutráca – všetko musí stáť menej ako stovku: „Nikdy by som neminula viac ako sto libier. Dobrý imidž by nemal stáť veľa.“ V rozdávaní rád ohľadne módy sa pritom tvárila ako odborníčka: „Vy by ste mali nosiť šaty – nie šaty vás. A vždy noste lodičky telovej farby, predĺžia vám nohy.“ Škoda, že týchto múdrych pravidiel sa nedrží ich autorka!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu