Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Hollywoodsky veterán s mokrým rozkrokom: Cvrkol si do gatí?

Liam Neeson s mokrým fľakom na citlivom mieste. Zobraziť galériu (8)
Liam Neeson s mokrým fľakom na citlivom mieste. (Zdroj: isifa)

LONDÝN – Nestihol dobehnúť? Zdá sa, že problémy s prostatou sa postarším mužom nevyhýbajú ani v radoch celebrít. Dôkazom môže byť írsky herec Liam Neeson (59), ktorý sa v londýnskych uliciach premával s mokrým fľakom na nohaviciach – priamo v blízkosti intímnych partií!

Nehoda pri stole alebo na toalete? Hoci Liam Neeson na striebornom plátne pôsobí ako ostrieľaná hviezda svetového formátu, v súkromí sa mu trápne okamihy nevyhýbajú. Poriadnym faux-pas tento týždeň pritiahol objektívy fotografov pri odchode z istej vychytenej reštaurácie. Medzi nohami mal mokro!

Liam Neeson s mokrým
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: isifa)

Či si niekdajší Casanova cvrkol do nohavíc alebo na seba len prevrátil nápoj, s určitosťou nevedno. Isté však je, že v jeho veku už ani jedna z uvedených situácií nie je ničím výnimočným. Na takmer šesťdesiatnika Liam síce pôsobí čulo, farbené vlasy však jeho boj s pribúdajúcimi rokmi rozhodne nevyhrajú. Nech už za jeho viditeľnou škvrnou stojí prostata či nešikovnosť, herec by sa mal obrniť trpezlivosťou. Lepšie to už totiž nebude!

Napriek tomu, že sa Liam pred paparazzmi zapotil, jeho mokrému trapasu zrejme predchádzal príjemný večer. Rovnaký podnik totiž v osudnú noc opúšťal aj režisér Ridley Scott. Nie je preto vylúčené, že hviezdu snímky Schindlerov zoznam už čoskoro uvidíme v nejakom zaujímavom projekte. Najbližšie sa naňho môžu tešiť fanúšikovia ságy o Batmanovi. Liam totiž momentálne nakrúca finálnu časť The Dark Knight Rises.

Máte problémy s únikom moču?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu