Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Rivalky Angelina a Jennifer: Rovnaký vkus na mužov aj kabelky!

Jennifer Aniston a Angelina Jolie majú viac spoločné, ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať. Zobraziť galériu (12)
Jennifer Aniston a Angelina Jolie majú viac spoločné, ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať. (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Aspoň v niečom sa zhodnú! Aj keď medzi herečkami Angelinou Jolie (36) a Jennifer Aniston (42) naďalej vládne tvrdá rivalita, zopár drobností spoločných predsa len majú. Rovnaký vkus ich nespája len v prípade Brada Pitta (47), ale aj v nosení luxusných kabeliek!

Obe majú štýl! Hoci sa dve známe hollywoodske krásky na smrť nenávidia, rozhodne rozoznajú, čo je vkusné a trendy zároveň. Angelina spolu s Jennifer totiž podľahla zbrusu novej kolekcii kabeliek módnej značky Tom Ford. Kúsky, ktoré sa pýšia reťazovitým remienkom a zaujímavým zapínaním pritom rozhodne nepatria do kategórie „lacný špás“. Jeden takýto dizajnérsky skvost sa pohybuje okolo sumy 2600 dolárov.

Ako prvá sa s čiernou kabelkou na verejnosti objavila súčasná Bradova partnerka a matka šiestich detí. Pri nedávnej návšteve Londýna s ňou Angelina opúšťala isté štúdio v štvrti Soho, pričom doslova žiarila spokojnosťou. Okrem tohto štýlového módneho doplnku totiž v ruke držala aj niečo celkom iné – slušnú hŕbu papierov. Podľa kuloárnych informácií by nemalo ísť o nič iné, ako o scenár pripravovaného akčného trháku. Ďalšie podrobnosti však zatiaľ nie sú známe.

Angelina Jolie
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: isifa)

O dva týždne neskôr si s navlas rovnakým typom kabelky vykračovala Angiena úhlavná nepriateľka Jennifer, ktorá sa momentálne snaží aklimatizovať na život v New Yorku. Reči jej bývalého manžela, ktorý ju v médiách označil za nudnú, jej však na nálade zrejme veľmi nepridávajú. No keďže Brad svoje slová neprestal rozpitvávať, situáciu zobral do rúk Jenin aktuálny milenec Justin Theroux. Jeho odkaz Bradovi znel nanajvýš jasne a výstižne: „Už drž hubu!“

Jennifer Aniston
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: isifa)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu