Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Nechala sa Angelina naklonovať? Táto kráska jej akoby z oka vypadla!

Španielka Lina Sands je na nerozoznanie od herečky Angeline Jolie. Zobraziť galériu (11)
Španielka Lina Sands je na nerozoznanie od herečky Angeline Jolie.

LOS ANGELES – Tomu sa povie verná kópia! Hoci dvojníci väčšiny hollywoodskych hviezd majú s originálom spoločných len niekoľko čŕt, táto mladá adeptka herectva je celkom iný prípad. Lina Sands by totiž rada pracovala ako dablérka Angeliny Jolie (36). A treba uznať, že má na to všetky predpoklady. Je od nej na nerozoznanie!

Neuveriteľná podoba! Aj takými prívlastkami častujú dlhovlasú okaňu, ktorá svojou krátkou dokrútkou spôsobila hotovú senzáciu na internete. Už na prvý pohľad totiž pripomína bohyňu strieborného plátna, Angelinu Jolie. A aj keď Lina Sands šesť ratolestí určite nevychováva, fyzicky sa na americkú krásku podobá ako vajce vajcu.

Dlhá hustá hriva, veľké oči s mačacím pohľadom, plné pery a žiarivo biele zuby – to všetko má Lina so svetoznámou herečkou takmer navlas rovnaké. No napriek tomu, že Angiena kópia pochádza zo Španielska, všetko má dobre zrátané. Už vyše troch rokov žije v Británii, kde sa zdokonaľuje v angličtine. Vo svojich ambíciách totiž mieri poriadne vysoko!

„Ahoj, volám sa Lina Sands a vyzerám ako Angelina Jolie. Chcela by som pracovať ako jej dvojníčka,“ prihovára sa brunetka pred kamerou. Či sa jej nakoniec podarí preraziť v tvrdých vodách šoubiznisu, zatiaľ nevedno. Na prvý pohľad však pôsobí dojmom, že svojmu snu obetovala naozaj veľa. Veď z istých uhlov si dokonca nacvičila aj Angelinin výraz tváre a mimiku!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu