Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Angelina a George Clooney pohádaní na smrť: Prečo sa nenávidia?

George Clooney a Angelina Jolie Zobraziť galériu (19)
George Clooney a Angelina Jolie (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Vykopali vojnovú sekeru! Hoci medzi áčkovými hollywoodskymi hviezdami zvyčajne vládnu priateľské vzťahy, o Angeline Jolie (36) a Georgovi Clooneym (50) to viac neplatí. Dôvodom je herečkina vlastná samoľúbosť. Ku krásnym ženám v okolí sa totiž správa ako hotová fúria. Naposledy to poriadne prepískla na tom najnevhodnejšom mieste.

Tá sa ale predviedla! Keď George Clooney prijal pozvanie na spoločný výlet do Palm Springs od Jolie-Pittovcov, zrejme vôbec netušil, ako katastrofálne spoločná cesta dopadne. Na palubu ich súkromného lietadla si totiž doviedol aj svoju očarujúcu milenku Stacy Keibler. A to Angelina nestrpela. Úplne ju odignorovala!

Ako prezradil zdroj z okolia známych hercov, matka šiestich detí navodila dusnú atmosféru od samého úvodu. Vďaka tomu sa ich spoločný let na filmový festival premenil v totálne fiasko. „Angelina odmietla vôbec pripustiť, že Stacy je na palube. Svojím spôsobom ju odignorovala od vzlietnutia až po pristátie. Jej smerom sa ani len nepozrela,“ uviedol spomínaný svedok vo svojej výpovedi.

Takéto správanie však obľúbeného 50-nika nenechalo chladným. Medzi svojimi priateľmi okamžite rozhlásil, čo si o namyslenej kolegyni vlastne myslí: „Podľa Georgea je Angelina nudná a vôbec nepatrí k príjemnej spoločnosti. Nerád s ňou trávi čas.“ Zdá sa teda, že brunetkina neznášanlivosť nežnejšieho pohlavia jej robí zlé meno už aj medzi mužmi. Ak bude v takýchto manieroch pokračovať, nakoniec možno zostane bez priateľov.


 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu