Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Horúce bozky vydatej Sklenaříkovej: Tento muž nahradil Karembeua!

Adriana Sklenaříková už novú známosť neskrýva. Zobraziť galériu (8)
Adriana Sklenaříková už novú známosť neskrýva. (Zdroj: profimedia.sk)

PARÍŽ – Je opäť zamilovaná! Hoci Adriana Sklenaříková (39) a Christian Karembeu (40) ešte stále tvoria manželský pár, rodáčka z Brezna si už naplno vychutnáva náruč nového milenca. Dokazujú to aj najnovšie zábery, na ktorých sa cmúľa so svojou čerstvou láskou vo francúzskej kaviarni. Muž, ktorému dlhonohá kráska zohrieva posteľ, je zámožný podnikateľ André Ohanian.

Adriana potvrdila informácie o krachu 13-ročného manželstva v marci tohto roku. Hoci sa vtedy vyjadrovala, že nikoho nemá, s odstupom času sa zdá, že opak bol pravdou. Už v tom období sa totiž stretávala s postarším džentlmenom - vraj len blízkym priateľom. A hoci ich francúzsky plátok Voici pristihol na spoločnej večeri, plavovláska povedala, že išlo iba o kamarátske posedenie.

FOTO: Dvojica sa stretávala už v marci. Francúzske médiá ich pristihli na spoločnej večeri.

Adriana Sklenaříková s novým
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Voici)

Ako sa však najnovšie ukázalo, išlo len o úmyselné zahmlievanie faktov. Dvojica sa totiž pred pár dňami rozhodla, že už nebude vzájomnú náklonnosť ďalej skrývať. A tak si párik vyrazil na prechádzku ulicami Paríža. Milenci zablúdili aj do kaviarne, kde sa bozkávali. Adrianu od nežností neodradil ani fakt, že je ešte stále vydatá za Christiana Karembeua.

Adriana Sklenaříková s novým
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Aj keď sú médiá na informácie o postaršom pánovi pomerne skúpe, podarilo sa nám vypátrať, o koho ide. Adriana zohrieva posteľ zámožnému podnikateľovi menom André Ohanian, ktorý v marockej perle Marakeš vlastní exkluzívnu reštauráciu a nočný klub. Prvý zo spomínaných podnikov nesie názov Palais Jad Mahal a na svojej webstránke sľubuje nezabudnuteľný zážitok. Ako dôkaz prináša galériu spokojných hostí, medzi ktorými nechýba slovenská kráska.

FOTO: Adriana si s milencom Andrém (druhý zprava) zapózovala v jeho klube Silver.

Adriana Sklenaříková a André
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: jad-mahal.com)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu