Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

DiCapriova ex bez mejkapu: Táto krásna tvár nemá chybu!

Bar Refaeli Zobraziť galériu (5)
Bar Refaeli (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES – Tomu sa povie prirodzená nádhera! Hoci mnohé hollywoodske krásky by bez mejkapu nevystrčili z domu ani nos, modelka Bar Refaeli (26) je celkom iný prípad. Kvantá líčidiel v súkromí zďaleka nepotrebuje – je oslnivo krásna aj bez nich. Veď posúďte sami!

Do vienka dostala naozaj štedrú nádielku! Niekdajšia priateľka herca Leonarda DiCapria sa nepýši len krivkami, ktoré boli stvorené na predvádzanie bikín a spodnej bielizne. Za zmienku u nej rozhodne stoja tiež podmanivé črty tváre, ktoré vyniknú aj bez jedinej kvapky mejkapu. Stačí sa pozrieť na fotografie z jej profilu v sieti Twitter – na obyčajných momentkách pôsobí prirodzene a hriešne krásne zároveň.

Bezchybná pleť, pehy, súmerné obočie a žiarivo modré oči – tým všetkým Bar nevyráža dych len na stránkach magazínov, ale aj v súkromí. Medzi jej nalíčenou tvárou a imidžom „na prírodno“ totiž priveľký rozdiel nenájdete. Či pózuje pri západe slnka v Grécku alebo na trávniku v červených bikinách, výsledok je vždy rovnaký. Otáčajú sa za ňou všetky hlavy!

Aj keď sa blondínka živí modelingom, podľa vlastných slov nikdy nebude patriť k vyziabnutým vešiakom na šaty. „Necítim potrebu byť superštíhlou, dôležité je zostať vo forme. Ale aj keby som nebola v tejto brandži, stále by som na seba dohliadala a udržiavala svoje telo v dobrej kondícii,“ nechala sa počuť v nedávnom rozhovore. A má úplnú pravdu. Na jej prirodzenej postavičke a tvári rozhodne nič meniť netreba!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu