Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Prirodzenosť à la Hollywood: Táto 20-tka je nádherná aj bez mejkapu!

Emma Roberts Zobraziť galériu (7)
Emma Roberts (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Jablko nepadlo ďaleko od stromu! Aj keď mnohé mladé herečky za veľkou mlákou by bez mejkapu nevytiahli päty z domu, Emma Roberts (20) medzi ne rozhodne nepatrí. Aj bez líčidiel totiž pôsobí ako krásna mladá slečna. Tipnite si, po kom získala takéto závideniahodné gény!

Tvár dievčatka a umelecké vlohy – to všetko príroda nadelila Emme Roberts do vienka. Čudovať sa tomu však vonkoncom nemožno. Je totiž prirodzené, že ako dcéra herca Erica Robertsa a neter svetoznámej Julie Roberts v sebe talent jednoducho nezaprie. Ten sa v jej prípade navyše snúbi s prirodzenou krásou. Čerstvé zábery z losangelských ulíc sú toho jasným dôkazom.

Jednoduchý čierny top s dlhým rukávom a priliehavé džínsy úzkeho strihu – v takomto ležérnom štýle sa Emma v pondelok vybrala do nechtového štúdia. A hoci v ňom pôsobila trochu znudene, odchádzala zrejme spokojná. Červeným lakom na nechtoch totiž rozhodne nič nepokazila, práve naopak. Bez mejkapu a náročného účesu zanechávala svieži dojem hollywoodskej krásky.

Aj keď Emma o mesiac oslávi ešte len 21. narodeniny, v Mekke kinematografie jej meno nie je neznámym pojmom. Už onedlho si zahrá v kriminálnej dráme Spring Breakers. Dej bude prebiehať vo väzení, pričom za mrežami sa blysnú aj ďalšie mladé hviezdy ako Selena Gomez a Vanessa Hudgens. Ako sa teda zdá, v rámci novej generácie herečiek sa bude na čo pozerať.

 

Tip: Pozrite si mladé talentované herečky vo filme. Všetko nájdeš na  telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu