Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Mariah Carey v teplákoch a bez mejkapu: Tá ale schudla!

Mariah Carey zhadzuje prebytočné kilá aj pri venčení psov Zobraziť galériu (7)
Mariah Carey zhadzuje prebytočné kilá aj pri venčení psov

LOS ANGELES – Chudne ako o život! Hoci Mariah Carey (42) dlhší čas patrila v šoubiznise medzi dámy s oblinami, popôrodný ošiaľ ju poriadne naštartoval. Popri dvojičkách síce narástla do rozmerov XXL, dnes však po jej hrošej váhe niet ani stopy. Je štíhlejšia ako pred tehotenstvom!

Začína sa podobať na štíhlu cicu! Ešte pred rokom Mariah Carey nosila nálepku veľryby, dnes vyzerá skvele aj vo voľnom čase. Dôkazom je fotografia, o ktorú sa so svojimi fanúšikmi podelila prostredníctvom sociálnej siete Twitter. Zatiaľ čo inokedy dokázala na červenom koberci šliapnuť poriadne vedľa, momentálne má šmrnc aj pri obyčajnom venčení psíkov!

Tepláková súprava, takmer žiaden mejkap, vlasy narýchlo sčesané do copu – v takom štýle sa popová diva nechala zvečniť pri večernej prechádzke so svojimi piatimi šteniatkami. Zamotaná vo vodítkach však doslova žiarila. S takou zoštíhlenou postavičkou jej široký úsmev vlastne ani chýbať nemohol!

Aj keď po náročnom tehotenstve dostala speváčka svoj život a figúru opäť pod kontrolu, na niečo podobné by sa už nahovoriť nedala. Podľa manželových slov dvojičky Moroccan a Monroe sa ďalších súrodencov už nedočkajú. „Ja by som chcel viac detí, ale myslím, že moja žena má dosť. Snažil som sa navrhnúť ďalšie kolo, ale ona mi odvetila, že ma zabije,“ nechal sa Nick Cannon počuť v istom rozhovore. Dve ratolesti naraz sú pre Mariah očividne ozajstnou zaberačkou!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu