Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Manžel Mariah Carey opustil nemocnicu: Speváčka je dojatá!

Nick Cannon a Mariah Carey Zobraziť galériu (4)
Nick Cannon a Mariah Carey

LOS ANGELES - Amerického herca, rappera, speváka a moderátora Nicka Cannona cez víkend prepustili z nemocnice. Najbližšie dni bude odpočívať doma s rodinou, čo nesmierne potešilo speváčku Mariah Carey. Od radosti bola dojatá.

"Chcel by poďakovať všetkým, ktorí sa o neho obávali a modlili sa za neho," povedal jeho hovorca pre magazín People. K svojej rozhlasovej relácii Rollin' with Nick Cannon by sa mal vrátiť 17. januára.

Tridsaťjedenročného manžela speváčky Mariah Carey hospitalizovali v utorok 3. januára v coloradskom lyžiarskom stredisku Aspen s ľahkým zlyhaním obličiek. Následne ho previezli do nemocnice v Los Angeles.

O Cannonových zdravotných problémoch informovala jeho 41-ročná manželka prostredníctvom Twitteru. Neskôr pridala aj správu na svojej oficiálnej webovej stránke mariahcarey.com, v ktorej okrem iného napísala, že Cannon má veľké bolesti. Spomenula tiež, že si v nemocnici vymenili úlohy, keďže po tom, ako 30. apríla 2011 priviedla na svet ich dvojčatá Moroccana a Monroe, jej bol naopak podporou on.

Moderátor televíznej súťažnej šou America's Got Talent a Mariah Carey sa zosobášili 30. apríla 2008. Podľa ich slov si padli do oka pri nakrúcaní videoklipu Bye, Bye, v ktorom hral rodák z kalifornského San Diega speváčkinho milenca. Informácie zverejnila webová stránka people.com.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu