Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Jennifer Aniston s tvárou dievčatka: Vďačí za ňu plastikám či láske?

Jennifer Aniston Zobraziť galériu (6)
Jennifer Aniston

LOS ANGELES – Vyzerá mladšie než kedykoľvek predtým! O tom, že Jennifer Aniston prežíva jedno z najšťastnejších období, nesvedčia už len jej slová. Hoci po štyridsiatke má na ne plné právo, vrásky ako dôkaz zrelého veku sa jej vyhýbajú. Môžu za to ruky šikovného chirurga alebo nový milenec?

Vrátila sa do čias spred trinástich rokov! Hoci Jennifer Aniston vo svojej brandži nepatrí medzi najmladšie dámy, udržiavaným zovňajškom by mohla pokojne konkurovať aj svojím tínedžerským kolegyniam. Inak tomu nebolo ani na londýnskej premiére jej najnovšej snímky Šéfovia na zabitie. 42-ročná diva vyrážala dych imidžom dievčatka!

Dokonale formované krivky a usmiata tvár bez jedinej vrásky – s týmito zbraňami Jennifer ohúrila už aj fanúšikov na britskej pôde. Nahodená v kožených šatách s dĺžkou po kolená sa najskôr postavila pred objektív na tlačovke, o pár hodín neskôr však zažiarila v sivej róbe od Valentina. A v oboch prípadoch pôsobila rovnako ako v roku 1998, kedy hviezdila v sitkome Priatelia , teda sviežo a s neuveriteľnou iskrou!

Či herečka našla vlastný elixír mladosti pri priateľovi Justinovi Therouxovi alebo na klinike krásy, vie už len ona sama. Podľa svedkov z jej blízkeho okolia však Jen v čerstvom vzťahu ani trochu nezaháľa. S novou láskou sa totiž hrnie pod spoločnú strechu a budúce hniezdočko lásky denne hľadá aj medzi šiestimi nehnuteľnosťami. Blondínka totiž svoju rezidenciu predala za 38 miliónov dolárov a vysťahovať by sa chcela už koncom mesiaca.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu