Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Jennifer Aniston pritvrdila: Podväzky a celkom nahé prsia!

Jennifer Aniston vytasila ženské zbrane najsilnejšieho kalibru Zobraziť galériu (9)
Jennifer Aniston vytasila ženské zbrane najsilnejšieho kalibru (Zdroj: Warner Bross/SITA)

LOS ANGELES – Ukázala viac, ako sme čakali! Hoci Jennifer Aniston (42) poznáme najmä ako sladkú hrdinku romantických komédii, pre svoj najnovší kinematografický kúsok urobila pikantnú výnimku. Prebudila v sebe sexi dračicu a poriadne sa odviazala – s obnaženými prsiami v celej nádhere!

Nepatrí medzi suchárky! To, že Jennifer Aniston v snímke Šéfovia na zabitie sexepílom vôbec nešetrí, tajomstvom nie je už dlhší čas. Najnovšie zábery, ktoré do sveta vypustila spoločnosť Warner Bross, však predčili aj tie najtajnejšie túžby fanúšikov. Blondínka totiž pred kamerou konečne popustila uzdu svojej sexuálnej fantázie a ukázala sa ako nikdy doteraz – takmer v Evinom rúchu!

Sexi zubárka a nepríjemná šéfka v jednom! Práve takejto úlohy sa zhostila hollywoodska diva, ktorá svojho asistenta „dusí“ priam majstrovským spôsobom. V jednej zo scén ho totiž zvádza rozopnutým lekárskym plášťom. Priveľa si však pod neho neobliekla – len dráždivé podväzky. Jen, myslíš, že sa pri pohľade na tvoje odhalené poprsie dá vôbec sústrediť na prácu?

Americká herečka sa síce na plátne blysne ako dokonalá zvodkyňa, pri nakrúcaní si však viac ako erotiku vychutnávala niečo celkom iné. V istej talkšou nedávno prezradila, že zo všetkého najviac ju dostal práve oplzlý chlapský slovník: „Rozprávanie prasačiniek som si užívala naozaj naplno. Bola to zrejme jedna z mojich najzábavnejších postáv – zvyčajne takéto niečo hrávajú muži.“ Či sa Jennifer v budúcnosti ešte odváži na pikantnú rolu, je v tejto chvíli otázne. Kvôli svojej novej láske totiž Hollywoodu nateraz dáva zbohom!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu