Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Už sa neskrývajú: Jennifer Aniston milenca nespúšťa z očí!

Jason Sudeikis, Jennifer Aniston a Justin Theroux Zobraziť galériu (8)
Jason Sudeikis, Jennifer Aniston a Justin Theroux

LOS ANGELES – Stráži si ho ako oko v hlave! Hoci sa Jennifer Aniston (42) so svojím najnovším úlovkom ešte donedávna schovávala, dnes je už všetko úplne inak. S milencom Justinom Therouxom (39) si vyrazila do spoločnosti – a po celý čas mala oči na stopkách!

Koniec tajnostiam! Aj keď sa fámy o tom, že Jennifer podľahla šarmu svojho hereckého kolegu, v kuloároch šepkali už dávnejšie, až teraz o tejto afére niet nijakých pochybností. Zamilovaná dvojica sa totiž postavila zoči-voči všetkým dohadom a bok po boku sa objavila na nedávnom odovzdávaní cien MTV Movie Awards. Úplne každý okamih párik síce spolu nestrávil, no americká herečka mala všetko pod palcom!

Zatiaľ čo Justin pôsobil navonok veľmi uvoľnene, Jennifer poctivo monitorovala každú situáciu. Prítomní paparazzi ju najskôr zachytili, ako sa zhovára s čerstvým priateľom a s hercom Jasonom Sudeikisom. Keď však nechala pánske duo osamote, bradatého milenca z očí nespúšťala ani náhodou. Dokonca to vyzeralo tak, akoby chcela zistiť, o čom tí chlapi tak vášnivo debatujú!

Ktovie, ako sa vzťah prominentnej dvojice bude vyvíjať ďalej. Jennifer a Justin sa spoznali počas nakrúcania spoločnej snímky Wanderlust, no už onedlho si sympatie prejavovali aj mimo kamier. Ešte pred mesiacom niekdajšia hrdinka sitkomu Priatelia síce odkázala médiám, že s kolegom sú len dobrí priatelia, po usporiadaní posedenia v úzkom kruhu známych však svoju lásku už neskrýva. Dúfajme, že tentoraz jej to vydrží poriadne dlho!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu