Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sladká tínedžerka na móle: Prsia jej vyskakujú z bielizne!

Kate Upton Zobraziť galériu (6)
Kate Upton

LOS ANGELES – Túto krásku len tak neprehliadnete! Hoci Kate Upton nedávno oslávila ešte len sladké 19. narodeniny, vďaka svojim prednostiam pozornosti objektívov nikdy neujde. Za tvárou dievčatka sa totiž skrýva telo bohyne plodnosti – veľké vnady sa jej ledva zmestia do výstrihu!

Erotické dusno by sa v jej okolí dalo krájať! Stačí sa pozrieť na akékoľvek jej zábery a hneď je každému jasné, že túto americkú modelku zahalenú tak skoro neuvidí. O božské krivky Kate Upton sa totiž výrobcovia spodnej bielizne či plážovej módy a tvorcovia pánskych magazínov idú doslova potrhať. Môžu na ňu totiž navliecť čokoľvek a blondínka bude stále vyzerať hriešne sexi – v miniatúrnych kúskoch aj v bombarďákoch!

Zvodný úsmev výrazne narúžovaných pier, dlhé nohy a prsia veľkosti XXL! S týmito zbraňami Kate vyrazila do útoku na mužské zmysly počas nedávnej prehliadky kolekcie značky Beach Bunny. V rámci Týždňa módy Mercedes-Benz sa však na móle nepredvádzala len v bikinách a v spodnej bielizni, ale aj ako dráždivá nevesta s bielym závojom. A hoci k takejto kreácii patrili nohavičky s vysokým pásom, na sexepíle to Kate rozhodne neubralo. Veď vrchné diely oblečenia jej pohyblivé vnady zakaždým ledva udržali na mieste!

Zvodná blondínka svoju modelingovú kariéru rozbehla síce už pred troma rokmi, do širšieho povedomia sa však dostala len nedávno. Vďaka plavkovému vydaniu časopisu Sports Illustrated si totiž vyslúžila nielen pozornosť médií, ale aj titul Začiatočníčka roka. Nemalej pocty sa jej dostalo tiež od magazínu Esquire – ten ju stihol túto sezónu vymenovať za Ženu leta. A treba uznať, že plným právom!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu