Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Plastiková veteránka Janice Dickinson: Bez mejkapu je to hrôza!

Janice Dickinson Zobraziť galériu (7)
Janice Dickinson

LOS ANGELES – Najlepšie roky má dávno za sebou! Napriek úctyhodnému počtu plastických operácií Janice Dickinson (56) v zrelom veku vyzerá, akoby sa o seba ani nestarala. Obklopuje sa síce mladými zajačikmi, bez mejkapu by však u nich zrejme nemala žiadnu šancu!!

Je zrelá tak akurát do starého železa! To jediné vám napadne pri pohľade na niekdajšiu modelku, ktorá si na obed zašla tak, ako ju príroda stvorila. Na číhajúcich paparazzov pritom zrejme nepomyslela. Inak by sa s nenalíčenou tvárou zvečniť nenechala – veď vyzerá o minimálne desiatku rokov staršie!

Žilnaté ruky, začervenaný nos, oči ako krtko a pery ako kačička! Hoci mnohé krásky zo šoubiznisu v jej veku takéto problémy netrápia, Janice to zrejme neprekáža. Na obede v istej losangelskej reštaurácii sa totiž zmohla len na úpravu svojich plastikových úst. Zrkadielko síce pri sebe zrejme nemala, no aj to vyriešila naozaj originálne – využila vyleštenú plochu príborového nožíka. Výsledok však aj tak za veľa nestál!

Za zhýralým zovňajškom modelingovej veteránky sa neskrývajú len početné plastiky, ale predovšetkým divoký životný štýl. Okrem žúrovania si totiž prešla aj závislosťou na liekoch, od ktorých si neodvykala práve najľahšie. „Prišla som do centra na liečbu závislosti na 18 dní. Mala som záchvaty paniky, triašku, bezsenné noci, myšlienky na samovraždu,“ spomína na turbulentné obdobie. Dnes je však z najhoršieho vonku a k šťastiu očividne nepotrebuje ani štipku mejkapu!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu