Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Plastiky roky nezastavia: Prvá supermodelka má nohy ako vyžitá starena!

Janice Dickinson boj s vekom nevyhráva ani plastikami. Dôkazom sú jej zvráskavené nohy. Zobraziť galériu (10)
Janice Dickinson boj s vekom nevyhráva ani plastikami. Dôkazom sú jej zvráskavené nohy. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Zub času je neoblomný! Napriek tomu, že Janice Dickinson (57) svoj zovňajšok udržiava vo forme početnými zákrokmi, pribúdajúce roky skryť nedokáže. Prezradili ju vycivené nohy, ktoré hrdo vystavila v krátkej sukni. Zvráskavená koža na nich už z diaľky bila do očí.

Nemá sa čím chváliť! Hoci Janice Dickinson samu seba pasovala za prvú americkú supermodelku, recept na dlhotrvajúcu mladosť so skúsenosťami z modelingu zatiaľ neobjavila. S vekom síce bojuje aj pod rukami plastických chirurgov, na prírodu je však krátka. Aj preto jej vychudnutej figúre minisukne bez siloniek už príliš nesvedčia.

Do centra pozornosti sa plastiková veteránka votrela počas stredajšieho finále speváckej súťaže American Idol. Na červený koberec síce dorazila v trendy elegantnom outfite, zabudla však na detaily. Okrem kyprého dekoltu totiž vystavila na obdiv aj tenké nohy „na prírodno“. Tie však „zdobila“ ovisnutá a zvráskavená koža, ktorá jej razom pridala ďalšiu desiatku rokov.

Janice sa na vrchole svojej brandže držala pomerne dlho a do vlastnej postele zlákala mnohých vplyvných mužov – Donalda Trumpa, Stevena Seagala, Jacka Nicholsona či Sylvestera Stallona. Niet sa preto čo čudovať, že znalosti chce patrične využiť podaním pomocnej ruky začínajúcim manekýnkam. „Pomôže to modelkám vytriezvieť, pretože biznis je úplne skazený. Našťastie, moja vlastná dcéra má 17 a nechce byť jednou z nich. Je oveľa bystrejšia,“ prezradila nedávno na margo svojho nového projektu. Či práve ona je tým svetlým príkladom pre mladé dievčatá, je ale otázne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu