Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Victoria a David Beckhamovci: Intímne snímky tesne pred pôrodom!

Dvojníci Victorie a Davida Beckhamovcov Zobraziť galériu (11)
Dvojníci Victorie a Davida Beckhamovcov

LOS ANGELES – Spoločné cvičenie na fit lopte a výber mien sa týka aj celebrít! Hoci Victoria Beckham (37) má už tri pôrody za sebou, ona ani David (36) určite nič nepodceňujú. Veď na vytúžené dievčatko čakali naozaj dlho!

Takto to asi vyzerá za bránami ich príbytku! Chvíle spojené s výberom mena pre dieťatko či relaxovanie na fit lopte s láskyplným manželom za chrbtom – tak vyzerajú snímky manželov Beckhamovcov, ktoré zverejnila fotografka Alison Jackson. Ich nevýhodou je len jediná maličkosť. Ľudia, ktorí na nich sú, okrem podoby veľa spoločného so známym párikom nemajú. Ide totiž o ich dvojníkov!

Za fotografiami, ktoré obleteli svet sa skrýva viac roboty, ako by sa mohlo zdať. ,,Napísala som si všetko, čo potrebujem, kontaktovala som rôznych odborníkov ako tvorcov parochní či návrhárov, vizážistov a modelov, ktorí pár pripomínajú. Spolu sme potom tesne spolupracovali na tom, aby to vyšlo presne podľa mojich predstáv,“ prezradila fotografka, ktorá podobné snímky "akože celebrít" pripravila už niekoľko krát. „Je to celé veľmi drahé, takže nefotím veľa takýchto fotografií. Možno jednu-dve za mesiac.“

Victoria má pritom porodiť doslova každú chvíľu. Podľa viacerých zdrojov si vybrala na pôrod, ktorý bude prebiehať cisárskym rezom, americký sviatok Deň nezávislosti, ktorý sa oslavuje 4. júla.


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu