Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Victoria Beckham tesne pred pôrodom: Brucho skrýva, ako sa len dá!

David a Victoria Beckhamovci Zobraziť galériu (8)
David a Victoria Beckhamovci

LOS ANGELES - Zase celá v čiernom! Victoria Beckham porodí už o dva týždne, voľných outfitov tmavých či nevýrazných farieb sa však ani teraz vzdať nechystá. Na rozdiel od iných celebrít, ktoré svoje tehotné bruško s hrdosťou predvádzajú vo veselých outfitoch, Victoria to svoje pred verejnosťou ukrýva ako len vie!

Hanbí sa za svoje bruško? Victoria síce jednoznačne patrí medzi najštýlovejšie celebrity, jej tehotenské outfity sa však vzájomne na seba podobajú ako vajce vajcu. A voľný strih a čierna farba veru v kombinácii s tehotenským bruškom nepôsobia najoptimistickejšie!

Galéria: Tehotná Victoria Beckham

 

Žije pomalšie! Victoria, ktorá je zvyknutá lietať cez Atlantik každú chvíľu, sa musela pred pôrodom predsa len trochu upokojiť. Momentálne sa zdržuje najmä v Los Angeles a čas si vypĺňa pokojnejšími aktivitami – napríklad chodením do kina na detské filmy spolu s celou svojou rodinou. Spolu s manželom Davidom a svojimi tromi synmi sa vybrala do kina hneď na dva snímky naraz.

„Zobrali sme chlapcov na Mr Popper's Penguins a bolo to skvelé. Chlapcom sa to veľmi páčilo. Úžasný rodinný film,“ napísala na Twitteri. Chvíle voľna si vypĺňa brunetka aj pôsobením na tejto stránke. Sleduje napríklad to, kto mal oblečené outfity jej značky, alebo kariéru svojho manžela. „Celá Čína miluje Davidove vlasy,“ upozornila naposledy svojich fanúšikov a pridala fotografiu článku z čínskeho magazínu o Davidových účesoch.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu