Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Po kom asi je? Beckham junior oblápal malú krásavicu!

Brooklyn Beckham takto Zobraziť galériu (5)
Brooklyn Beckham takto "vyštartoval" po kamarátke

LOS ANGELES – Jablko nepadlo ďaleko od stromu! Zdá sa, že nadšenie pre futbal nie je to jediné, čo Brooklyn Beckham (12) zdedil po svojom známom otcovi. Hoci ešte neprekročil ani prah puberty, dámskej spoločnosti sa nebráni, naopak – už zvádza a objíma prvú známosť!

Mali k sebe blízko! Davidov minulotýždňový zápas skončil síce s bezgólovým výsledkom, nuda však na ňom rozhodne nebola. To, čo britský stredopoliar označil za „plytký, sklamania hodný výkon“, si jeho najstarší syn užíval plnými dúškami. V hľadisku totiž laškoval s kamarátkou v rovnakom veku – a nevynechal ani nápadné dotyky!

Priateľské objatie či gesto veľkej náklonnosti? Nech je to už akokoľvek, malý Casanova si to namieril poriadne vysoko. Nielenže sa lepil na dievča, ktoré je od neho vyššie, no naviac tak činil pred očami svojej tehotnej mamy Victorie.A hoci tá počas hry nezakročila, po zhliadnutí výsledných záberov nadšená zrejme nebola. V Brooklynových prejavoch sympatií totiž všetci vidia niekdajšiu divokosť jej manžela!

Ktovie, v čom všetkom sa malý blondiak na svojho úspešného otca ešte podal. To, kedy príde domov s prvým trvalým tetovaním, je možno už len otázka času. Predpoklady na to má, veď aj David svoju inšpiráciu nachádza tam, kde to má muž k žene najbližšie – v posteli. „Ďalšie tetovanie zatiaľ neplánujem, ale niekedy sa zobudím s námetom na obrázok, ktorý by som chcel mať na sebe,“ nechal sa počuť v istom rozhovore. Podľa jeho polovičky ich však má už na tele viac než dosť!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu