Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Pôrod Victorie Beckham sa blíži: Poznáme všetky podrobnosti!

Victoria Beckham Zobraziť galériu (11)
Victoria Beckham

LOS ANGELES – Prípravy vrcholia! Dátum pôrodu jednej z najsledovanejších celebrít na svete, Victorie Beckham (37) sa nezadržateľne blíži, mnoho detailov sa však zatiaľ na verejnosť nedostalo. Dnes sa už vie kde, kedy aj ako k tomu dôjde!

Porodí v Spojených štátoch! Victoria na začiatku tehotenstva plánovala pôrod v súkromnej nemocnici Portland v Londýne, aby mohla byť v blízkosti svojich rodičov a sestry. Nakoniec svoje rozhodnutie zmenila a objednala sa na súkromnú kliniku neďaleko svojho domu v L.A. „Victoria s Davidom milujú Ameriku, jej kultúru a ľudí, ktorí ich tak vrelo privítali,“ prezradil zdroj blízky známemu páru. Bývalá Posh Spice bude, tak ako v predchádzajúcich prípadoch, rodiť cisárskym rezom.

Victoria by mala porodiť niekedy v júli, takže je celkom možné, že jej dievčatko sa narodí na jeden z najväčších amerických sviatkov, Deň nezávislosti. „Najdôležitejšou vecou je zdravie matky a dieťaťa a veci sa vždy môžu na poslednú chvíľu zmeniť. Ale ak by to vyšlo na Deň nezávislosti, Vic s Davidom by boli nadšení,“ vyjadril sa nemenovaný zdroj.

Čo sa týka mena ich dcérky, manželia údajne ešte nie sú úplne rozhodnutí. Chceli by, aby odrážalo ich lásku k novému domovu, Spojeným štátom, a ich súčasným favoritom je vraj Atlanta. Uvidíme, či im tento názor vydrží až do pôrodu!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu