Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Rihanna: Trapas pred tisíckami fanúšikov!

Rihanna padá počas vystúpenia v Kanade Zobraziť galériu (7)
Rihanna padá počas vystúpenia v Kanade (Zdroj: youtube.com)

EDMONTON – Rozpleštila sa pred tisíckami fanúšikov! Aj keď Rihanna (23) na koncertoch spojenie spevu a tanca väčšinou predvádza na jednotku, občas sa jej pritrafí nepríjemné faux-pas. Naposledy vďaka vysokým podpätkom utierala pódium kolenami – nechýbalo veľa a rozbila by si ústa!

Stačilo jedno zakopnutie! O tom, aké dôležité je na javisku dvíhať nohy, sa barbadoská kráska presvedčila na nedávnom vystúpení v Kanade. Pri spievaní chytľavého singlu What's My Name? sa totiž pred 16-tisícovým davom z ničoho nič musela dvíhať zo zeme. Rozpleštila sa na všetky štyri!

Nahodená len v ultrakrátkych šortkách s vysokým pásom a v pestrofarebnej podprsenke speváčka krúžila panvou jedna radosť. Už o pár sekúnd neskôr sa síce s mikrofónom v ruke zbierala z pódia, v hanbe však dlho neostala. Napriek prekvapeniu v podobe pádu si totiž zachovala tvár ako skutočná profesionálka – aj na kolenách spievala ďalej, akoby sa vôbec nič nestalo!

 O tom, že Rihanne sa v poslednom období lepí smola na päty, svedčí ďalší nelichotivý incident. Na tohtotýdňovom odovzdávaní cien BET Awards ju totiž vyhlásili za víťazku v diváckej kategórii, ktorú v skutočnosti nevyhrala. V súvislosti s jej menom došlo k omylu a sošku si mal prevziať jej bývalý milenec Chris Brown. Šťastím v nešťastí pre ňu zostal jedine fakt, že sa na ceremoniáli vôbec nezúčastnila. Rapper Drake, ktorý s ňou na pseudovíťaznej skladbe spolupracoval, však pri ďakovnej reči neváhal vyjadriť svoj názor. „Toto je trápne,“ povedal spolu s krátkym prejavom a rýchlo zmizol.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu