Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Drake prehovoril o Rihanne: Spadla mi do náručia, zachoval som sa správne

Drake Zobraziť galériu (5)
Drake (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Kanadský spevák, rapper a herec Drake si myslí, že Chris Brown s ním má problém pre vzťah s Rihannou. Brown s ňou totiž chodil v rokoch 2008 až 2009, no po tom, ako na ňu fyzicky zaútočil, sa rozišli.

Následne s ňou randil Drake, no barbadoská speváčka sa nakoniec vlani vrátila k svojmu expriateľovi. "V jednom bode môjho života mi žena, ktorú miluje, spadla do náručia. Zachoval som sa ako správny muž a správal sa k nej s úctou. Ona o mne nehovorí nič zlé," vysvetlil v rozhlasovej šou Keep It Thoro. Drake a Rihannin terajší partner vlani dokonca v klube vyvolali bitku, pričom Brown si rozbil bradu a okrem neho sa tam podľa polície zranili minimálne ďalší štyria ľudia. K násilnostiam malo dôjsť práve po tom, čo sa Drake k Brownovi priblížil a načal háklivú tému ohľadom Rihanny.

Drake, celým menom Aubrey Drake Graham, po odchode zo strednej školy začínal ako herec v seriáli Degrassi: The Next Generation (2001). V súčasnosti má na konte dva štúdiové albumy Thank Me Later (2010) a Take Care (2011), ktoré sa oba umiestnili na prvej priečke amerického rebríčka Billboard 200 a tiež sa stali platinovými. Spolupracoval s interpretmi ako Rihanna, Lil Wayne, Young Jeezy, Kanye West, Eminem či Jay-Z. Na konte má napríklad tri JUNO Awards, päť BET Hip Hop Awards či dve Teen Choice Awards.

Taktiež ho 13 ráz nominovali na Grammy, pričom toto prestížne ocenenie získal raz - na tohtoročnom udeľovaní cien s nahrávkou Take Care zvíťazil v kategórii Najlepší rapový album. Ako herec sa okrem spomínaného seriálu Degrassi: The Next Generation objavil napríklad v snímkach Charlie Bartlett (2007) alebo Breakaway (2011). Momentálne pripravuje tretiu štúdiovku, ktorá vyjde ešte tento rok. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu