Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Šťavnaté bozky hviezd: Rihanna a Britney sa vrhli na seba!

Britney Spears a Rihanna Zobraziť galériu (10)
Britney Spears a Rihanna (Zdroj: isifa)

LAS VEGAS – Tie sa ale odviazali! Tentokrát je reč o amerických speváčkach Rihanne (23) a Britney Spears (29), ktoré počas nedeľňajšej noci poriadne rozvášnili svojich fanúšikov. Okrem sexi pohybov v dráždivých kostýmoch sa totiž postarali aj o pikantnú čerešničku – lesbický bozk!

Iskrilo to medzi nimi jedna radosť! Hoci Rihannu a jej blonďavú kolegyňu na jednom pódiu často nevidíme, pre odovzdávanie hudobných cien Billboard Music Awards obe krásky urobili výnimku. Bok po boku si zaspievali hit S&M a predviedli neuveriteľnú šou – lietali vankúše, perie, ale aj bozky. V závere spoločného vystúpenia totiž RiRi neodolala. Chytila Britney hlavu a vtisla jej poriadnu pusu! Okrem bozku si však barbadoská hviezda odniesla víťazstvo až v troch kategóriách.

Rihanna a Britney Spears na Billboard Music Awards 2011

Počas hudobného večera sa Britney neobjavila v len jedinom duete. Na javisku to roztočila aj s exotickou Nicki Minaj, s ktorou dokonca plánuje spoločné turné. O tom, že im to s mikrofónom v ruke ladí dobre, svedčí ich číslo Super Bass a Till the World Ends. Každá si síce svoj part zaspievala sama za seba, no koniec bol už spoločný.

Nicki Minaj na Billboard Music Awards 2011

Tradične energickú šou rozprúdila formácia The Black Eyed Peas, ktorá fanúšikov roztancovala remixom tých najznámejších a chytľavých singlov. Speváčka Fergie tentoraz priveľa pokožky neukázala – zatancovala si v jednoduchých minišatách. Jej nohy však aj napriek tomu stáli za to! Kapela takisto neodišla naprázdno – zhrabla sošku ako Top duo/skupina.

Black Eyed Peas na Billboard Music Awards 2011

Jedno z najlepších vystúpení v histórii predviedla čokoládová speváčka Beyoncé s aktuálnym hitom Run The World (Girls). Množstvo neopakovateľných efektov, odvážny outfit z pavúčej siete či dokonalé tanečné kreácie – to všetko len potvrdzovalo, že Beyoncé si cenu Millennium Award odnáša plným právom!

Beyonce na Billboard Music Awards 2011

Výsledky Billboard Music Awards nájdete tu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu