Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Pomalšie, Brad, nestíham! Nohy božskej Angeliny ohúrili Cannes

Angelina Jolie a Brad Pitt Zobraziť galériu (10)
Angelina Jolie a Brad Pitt

CANNES – Akosi mal naponáhlo! Reč je o americkom hercovi Bradovi Pittovi (47), ktorého v pondelňajší večer na červenom koberci sprevádzala jeho oslnivá polovička Angelina Jolie (35). A tá mala čo robiť, aby ho dobehla – v nádhernej róbe vystrkovala nohy jedna radosť!

Vždy o krok vpred! Tak pôsobil hollywoodsky Casanova na premietaní svojej zbrusu novej snímky Strom života počas 64. ročníka medzinárodného filmového festivalu v Cannes. Hoci bol po čase hviezdou večera, už na prvý pohľad javil známky nervozity. Úbohú Angelinu ťahal za ruku a miestami pred ňou doslova utekal. Brad, takto sa predsa džentlmen k dáme nespráva!

Za jeho roztržitosťou zrejme treba hľadať tlačovú konferenciu z toho istého dňa, na ktorú herec rozhodne nebude spomínať v najlepšom. Americká dráma totiž kritikov rozdelila na dva tábory, vďaka čomu Brada popoludní vypískali. Aj napriek tomu však Angelina večer hrdo stála po jeho boku. A jej rýchle cupitanie nikomu neprekážalo, práve naopak. Veď honosná róba z dielne Versace Atelier jej ešte rafinovanejšie odhaľovala dokonalé nohy!

Aj keď sa Brad stretol s nepriaznivou reakciou niektorých fanúšikov, za svojou prácou si naďalej pevne stojí. V spomínanej snímke síce stvárňuje veľmi prísneho otca, v skutočnom živote však svojím ratolestiam chce byť skôr vzorom: „Myslím na všetko, čo teraz robím, pretože to raz uvidia moje deti, až vyrastú. Poznajú ma ako otca a ja dúfam, že ma budú mať za čertovsky dobrého herca.“



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu