Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Bradovi Angelina nechýba: Takýto veselý už dlho nebol!

Angelina Jolie a Brad Pitt Zobraziť galériu (7)
Angelina Jolie a Brad Pitt

LOS ANGELES – Uvoľnil sa! Angelina Jolie (35) vyrazila na ďalšiu zo svojich humanitárnych ciest, jej partner Brad Pitt (47) má však od smutného slameného vdovca poriadne ďaleko. Naopak, pobyt bez svojej polovičky si podľa týchto záberov naozaj užíva!

Úsmevy a vtipkovanie! Jeden z najznámejších hercov súčasnosti fotografov narúšajúcich jeho súkromie veľmi v láske nemá. Niet divu, že sa do ich objektívov usmieva len málokedy – tentokrát sa tak však stalo!

Brad si vyšiel von bez detí a na večeri s priateľom sa podľa všetkého skvele bavil. Ktovie, či za jeho úsmevy mohlo pár pohárov vína alebo bola príčina niekde inde. Veď v mnohých partnerstvách je prirodzené, že si muž „pauzičku“ od svojej polovičky náležite užije. Žeby sa aj Brad cítil uvoľnenejšie keď vie, že jeho partnerka Angelina je tisíce kilometrov vzdialená?

Kto sa stará o deti? Zatiaľ čo Brad si užíval na príjemnej večeri, Angelinu funkcia vysokej komisárky OSN pre utečencov zaviedla do Somálska. Ich domácnosť tak zrejme bežala samospádom. „Ich rodina žije spôsobom, ktorý by sa dal najlepšie opísať ako organizovaný chaos,“ prezradil zdroj blízky hercom. „Brad a Angelina sú dobrými rodičmi, ale ich naraz nadobudnuté deti je ťažko zorganizovať – aj keď majú opatrovateľky a iných zamestnancov. Je to obrovský chaos a Brad aj Angelina sa z toho idú zblázniť.“ Nuž, pri taktomto živote nečudo, že si Brad chvíľky bez svojej rodiny celkom vychutnáva!

brad pitt angelina


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu