Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Angelina zničená ako nikdy pred tým: Je na konci so silami!

Angelina Jolie a Brad Pitt Zobraziť galériu (2)
Angelina Jolie a Brad Pitt

LOS ANGELES – Už nevládze! Zdá sa, že krása Angeliny Jolie (35) pomaly ale isto mizne v nenávratne. Herečka si totiž nedopraje chvíľku odpočinku – maká nielen v práci, ale aj v súkromí. A výsledok? Únava, obrovské kruhy pod očami a nečistá pleť!

Nemá na to! Kedysi krásna Angelina svoj sexi imidž najprv zničila extrémnym vychudnutím a stratou kriviek, teraz dielo skazy dokončuje priveľké pracovné nasadenie a neposedné deti. Kruhy pod jej očami sa jednoducho nedajú prehliadnuť a v jej tvári nie je vidieť žiadne nadšenie z toho, že je po „služobnej ceste“ opäť v Bradovom náručí!

Brunetka je asi presvedčená, že všetko zvládne ľavou zadnou, situácia je však zrejme úplne opačná. Okrem uvádzania svojej novej kolekcie šperkov Style of Jolie jej dala poriadne zabrať misia v Tunise, ktorej sa zúčastnila ako veľvyslankyňa OSN, nehovoriac o tom, že po príchode domov ju čakalo šesť malých divochov. S deťmi jej o chvíľu zrejme nebude pomáhať ani Brad, ktorý sa chystá na natáčanie vo Veľkej Británii. „Po konzultácií s Angie sa rozhodol ísť sám,“ prezradil zdroj. „V Londýne Brad doteraz nestrávil veľa času, takže sa teší, že sa opäť zoznámi s novým miestom.“

Najnovšie klebety pritom tvrdia, že obaja herci konečne plánujú svadbu – a to už tento rok! „Brat prosíkal Angie nech sa zaňho vydá už takmer dva roky,“ prezradil interný zdroj. „Konečne súhlasila, ale povedala, že prsteň nechce.“ Nuž, či už za jej zúboženú vizáž môže únava alebo depresie, dúfajme, že do svadby bude vyzerať lepšie!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu