Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Zasmejte sa na Bradovi Pittovi: Účes ako prilba!

Brad Pitt ako ôsmak nosil vlasy v štýle prilby. Zobraziť galériu (11)
Brad Pitt ako ôsmak nosil vlasy v štýle prilby. (Zdroj: Seth Poppel)

LOS ANGELES – Dlhé vlasy miluje už od detstva! Aj keď hriva hollywoodskeho fešáka Brada Pitta (47) prešla najrôznejšími zmenami, lásku k dlhším prameňom rozhodne nezaprie. Stačí sa pozrieť na čiernobiely záber z ročenky. Na základnej škole mal účes v štýle helmy!

Lámačom dievčenských sŕdc už od trinástich! Niet najmenších pochýb o tom, že Brad Pitt patril k najobľúbenejším chlapcom na škole. Súdiac podľa fotografie spred 34 rokov, sa zvodným úsmevom a peknými črtami tváre pýšil skôr, ako vôbec prešiel pubertou. Dnes by však pre dokonalý imidž musel zrejme zmeniť vlasový styling. Jeho polodlhý účes by sa razom stal terčom výsmechu!

Rovná ofina po obočie a dlhé pramienky zakrývajúce uši – tak vyzeral hit účesov sedemdesiatych rokov. Paradoxne však podobnú úpravu momentálne obľubuje aj Bradova najstaršia biologická dcéra Shiloh. Keďže je takisto blondínka, mnohí jeho známi ju nenazvú inak ako „ockove dievčatko“. Na niektorých fotografiách totiž vyzerá tak, akoby americkému hercovi z oka vypadla!

Obdobie čiapok je tu: Toto spraví s vašou hrivou!

Aké účesy majú muži nosiť?

Brad Pitt s dcérkou
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: SITA)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu