Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Angelina Jolie a Brad Pitt šokujú: Tajná svadba!

Angelina Jolie a Brad sú vraj oficiálne svoji Zobraziť galériu (12)
Angelina Jolie a Brad sú vraj oficiálne svoji

LOS ANGELES – Konečne si povedali „áno“! Hoci vzťah najznámejšieho hereckého páru, Angeliny Jolie (35) a Brada Pitta (47), prešiel mnohými skúškami, nakoniec ho predsa len spečatili. Podľa čerstvých správ k obradu došlo v súkromí. No nechýbala intimita ani romantika!

Vzali sa v tichosti! Aj keď ich spolužitie médiá už viackrát doslova pochovali, Angelina a Brad svoje partnerské problémy napokon prekonali. Svojich čitateľov o tom najnovšie presviedča americký magazín In Touch Weekly. Ten bombastickú správu o tajnom sobáši umiestnil rovno na titulku... A sľubuje pikantné detaily zo zákulisia dlho očakávanej udalosti!

Exotika, prímorské prostredie a láskyplné sľuby! To všetko údajne nechýbalo počas slávnostnej ceremónie, ktorá sa odohrala na istej pláži v Indickom oceáne. Pýtate sa, prečo hollywoodska dvojica vstúpila do manželského zväzku aj napriek mnohým krízam? Spomínaný bulvárny plátok má aj v tejto otázke jasno. Vraj pod nátlakom ich malých ratolestí!

Či už sú chýry o prekvapivej svadbe pravdivé alebo nie, partnerský život hercov stále nie je stopercentný. To si uvedomuje predovšetkým Brad, ktorý má zúrivého vyčíňania svojej polovičky občas plné zuby. „Brad si myslí, že Angie má obrovský problém a chce, aby sa s ním vyrovnala skôr, ako urobí niečo, čo bude ľutovať. Bojí sa, že Angie sa nenaučí ovládať svoje výbuchy a stane sa niečo strašné,“ prezradil zdroj blízky páriku. Ten zároveň dodal, že padli tiež slová o liečení a odbornej pomoci. O tom, či im psychológ poradil práve svadbu, si však dovolíme jemne pochybovať!



Ktoré speváčky budú mať svadbu v roku 2011 sa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu