Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Jennifer Aniston plastikovej maniačke: Na moju premiéru nevstúpiš!

Jennifer Aniston a Heidi Montag Zobraziť galériu (7)
Jennifer Aniston a Heidi Montag (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Milé dievča od susedov? To sotva! Keď herečke Jennifer Aniston (41) niekto nie je sympatický, neváha mu to dať poriadne najavo. Plastikovej maniačke Heidi Montag (24) dokonca zakázala prísť na premiéru svojho filmu – hoci sa v ňom sama objavila. Jennifer, to sa robí?!

Nemá zmilovanie! Heidi Montag svoje prvé vystúpenie na veľkom plátne nevidela a môže za to zrejme poďakovať herečke Jennifer Aniston. Tá si totiž vraj myslela, že Heidi je priveľmi rozporuplná postava a jej novému filmu Just Go With It by jej prítomnosť na premiére mohla poškodiť.

„Tak som sa tešila! Toto bol prvý film, v ktorom som sa kedy objavila, ale nemohla som kráčať po červenom koberci, pretože Jennifer Aniston sa rozhodla, že som priveľmi kontroverzná,“ posťažovala sa rozčúlená hviezdička reality šou, ktorá si pre túto príležitosť dokonca sama navrhla šaty. Škoda, že nakoniec zostali visieť v skrini.

Herečka zo seriálu Priatelia pritom doteraz patrila medzi Heidine obľúbenkyne. „Bola som obrovskou fanúšičkou Jennifer Aniston po celý môj život a naozaj ma rozčarovalo, že mi spravila toto,“ vyjadrila sa platinová blondínka, ktorá sa nakoniec na chvíľu objavila aspoň na párty po filme.

Jenniferina hovorkyňa prirodzene poprela, že by sa herečka zapájala do tvorby zoznamu pozvaných. Nikdy sa však nedozvieme, či pred zodpovednými neprehodila nevinnú vetičku o tom, že Heidi by na premiére byť nemala. Je totiž dosť zvláštne, že silikónová hviezdička tvorcom bola dosť dobrá na to, aby sa v snímku objavila a zahrala si samú seba, ale nie dosť dobrá na to, aby sa zúčastnila jeho premiéry.

Trailer k filmu Just Go With It



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu