Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Nechýba jej chlap? Zvláštne cestovanie Svarinskej: Bežná dovolenka je pre ňu nočnou morou!

(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Kristína Svarinská si rada dopraje exotiku aspoň raz za rok. Nedávno sa vrátila zo Srí Lanky, ak by ste ju však pozvali na hromadnú dovolenku s veľkým počtom ľudí, asi by ste neuspeli. Neznáša masu dovolenkárov a veľké skupiny ľudí, ktorým by sa musela prispôsobovať.

Kristína Svarinská zažiarila v oranžovom outfite, ktorým zlomila tmavšie tóny, ktoré v jej šatníku dosiaľ prevládali. Oranžovou linkou mala zvýraznené aj oči, čo je hitom tohto leta. Herečka však priznáva, že veľkou módnou fanatičkou nie je: "Nie som ja úplne fashionistka, väčšinou idem po pocite a obliekam si to, čo sa mi páči a v čom sa cítim pohodlne."

Kristína je pracovne dosť vyťažená, čo jej však až tak neprekáža, pretože letné dovolenky veľmi neobľubuje. Pred mesiacom bola na Srí Lanke, jej srdcovkou je Ázia a neprekáža jej navštíviť aj druhýkrát miesta, ktoré si obľúbila. "Som človek, čo sa rád vracia na isté miesta", prezrádza a dodáva, že rada cestuje sama. "Alebo v skupine jeden plus jeden. Väčšie skupiny v počte 3 plus je pre mňa nočná mora...veľa ľudí, veľa názorov, veľa chutí," hovorí Kristína, ktorá nemá rada dovolenky na miestach, ktoré sú preplnené ľuďmi. Kristína však o sebe prezradila oveľa viac... a nebola to vždy len samochvála.

Nechýba jej chlap? Zvláštne cestovanie Svarinskej: Bežná dovolenka je pre ňu nočnou morou! (Zdroj: NL/TH)

Viac o téme: CestovanieKristína SvarinskáDovolenky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu