Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Lepšie to už ani byť nemohlo: Z narodeninového víkendu sa Drobová spamätáva dodnes!

Gabriele Drobovej zaspieval na oslave narodenín Michal David
Gabriele Drobovej zaspieval na oslave narodenín Michal David (Zdroj: archív GD)

BRATISLAVA – Gabriela Ruman Drobová na svoj vek rozhodne nevyzerá. Aj ona už však prekročila prah 50-ky. Oslavovalo sa teda vo veľkolepom štýle a nie iba jeden deň!

Dramaturgička a riaditeľka módnej televízie Gabriela Ruman Drobová oslávila svoje 50-te narodeniny v honosnom štýle. „V piatok ma prekvapil môj muž koncertom Michala Davida, kde som sa po dlhom čase stretla aj so Zuzkou Belohorcovou. Ja som vôbec nechcela ísť v piatok nikde, ale boli sme do druhej ráno“, netají Gabika. V sobotu mala oslavu na Bratislavskom hrade s kamarátmi s bohatou galavečerou. Žiarila na nej v žiarivo červenom outfite a nechýbali hostia ako Jasmina Alagič s manželom Rytmusom, Braňo Bruno Ciberej, celebritná lekárka Alena Pallová, či Honzík Novotný.


V nedeľu nekonečný žúr pokračoval oslavou pre najbližšiu rodinu. „To znamená rodičov, Karolovu mamu, súrodencov, netere, Karolove deti a starenku, a bol tam aj Jožko Dolinský, ktorý je náš rodinný priateľ. Naozaj intenzívny víkend, z ktorého sa doteraz spamätávam“, dopĺňa Gabika. Bodaj by aj nie, keď v sobotu flámovali do tretej rána a nedeľu zasa do jednej po polnoci.

Galéria: Oslava 50-ky Gabriely Ruman Drobovej bola veľkolepá

Všetci hostia boli pre Gabiku výnimoční, pretože: „Sú to blízki priatelia, ktorých mám nesmierne rada a ktorí majú radi mňa a veľakrát mi v živote pomohli.“ Mnohých pozná už veľa rokov a bola šťastná, že si v tomto uponáhľanom svete vyčlenili čas na to, aby oslávili jej významné jubileum. „Asi v mojom srdci najvzácnejší hosť, a to asi pochopia všetci, je starenka, lebo má 94 rokov. Naozaj som myslela, že vydrží iba hodinku, aj mi to tak povedala. Vydržala nakoniec štyri hodiny, odchádzala za hudby folkloristov, ktorých mi ako prekvapenie objednal môj brat, takže celé Hviezdoslavovo námestie v nedeľu večer o ôsmej tancovalo s našou starenkou. Ona sa veľmi tešila, dokonca pustila aj to chodítko a krepčila, bolo to úplne úžasné, že vlastne má ešte toľko energie, aby mohla byť aj na mojej oslave.“

Lepšie to už ani byť nemohlo: Z narodeninového víkendu sa Drobová spamätáva dodnes! (Zdroj: NL/Ján Zemiar)

Nuž a čo sa týka darčekov, tiež to nebolo len tak hocičo. Blízka partička kamarátok jej povenovala dvojtýždňový ajurvédsky pobyt na Srí Lanke: „Nielen že tam pôjdem ja, ale pôjdeme tam všetky. Takže toto sú úžasné darčeky, lebo milujem zážitky a ešte keď tie zážitky trávim s ľuďmi, ktorí mi ich dali, tak to je podľa mňa to najlepšie, čo sa mi v živote mohlo stať... potom výlet loďou, kam pôjdem zase s mojím manželom a výlet do Botswany. Jasmina ma berie do Opatije, kde som v živote nebola a je to jej milované miesto v Chorvátsku, takže mi poukazuje všetko ako to len môže poznať, keďže tam chodí niekoľkokrát do roka už od útleho detstva.“ Dostala však aj množstvo ďalších vecí, na ktoré bude spomínať, pretože celý narodeninový víkend bol naozaj úžasný. „Ja som mala stres pred tou päťdesiatkou, nie teda pred tými oslavami, ale celkovo rešpekt pred tým vekom. A ono to vlastne počas toho víkendu zo mňa úplne opadlo a najmä - úplne v pohode je to aj po tej päťdesiatke“, neobáva sa svojho veku Gabika.

Viac o téme: Gabriela DrobováOslavaNarodeniny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu