Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Hájek s Belohorcovou už majú škandálov na Tenerife plné zuby: OKAMŽITÁ REAKCIA!

(Zdroj: Ján Zemiar)

TENERIFE - Nová vojna! Tak by sa dal nazvať status českej herečky Alice Bendovej, ktorým rozprúdila ďalšiu vlnu nevraživosti medzi ňou a Vlastom Hájkom.

Vzťahy medzi herečkou Alice Bednovou a Vlastom Hájkom sa narušili už dávnejšie. Obvinila ho z nechutností a vulgarizmov, ktoré sú obsahom hlasových správ adresovaných jej a jej priateľom: „Pokiaľ to bude nutné, nechám uverejniť hlasové správy (plné vulgarizmov a vyhrážok) od tejto osoby a tiež negatívne skúsenosti ľudí, ktorí sa s týmto človekom stretli!!“, napísala prvého apríla na sociálnej sieti.

Vlasta Hájek sa však bráni a snaží sa uviesť veci na pravú mieru. Upozorňuje na to, že Alice má kopu vlastných problémov, ktoré chce hodiť na plecia iných. „Ja a môj manžel sme boli zatiahnutí do kauzy, s ktorou nemáme absolútne nič spoločné. Bývalá herečka svoje pochybenie vyriešila po svojom, celé to otočila a zatiahla do toho nás iba preto,že pán s rodinou, ktorý bol jej klientom, po odchode z jej apartmánu kontaktoval i nás s prosbou o ubytovanie, ale my sme mu nevedeli vyhovieť, lebo v tom termíne sme mali všetko obsadené. Namiesto toho, aby sa pani heeerečka ospravedlnila klientovi, ktorý si od nej prenajal byt a nedostal ten štandard, ktorý si zaplatil, pretože mu odovzdala byt v neporiadku údajne so švábmi a s mravcami (za 200€ za noc) a ešte do toho údajne arogantné chovanie a úplná ignorácia a dodnes mu údajne ani nevrátila peniaze…tak do svojho zlyhania a bordelu zatiahla môjho muža a celé to hodila na neho,“ napísala nám reakciu na herečkin status Zuzana Belohorcová.

Galéria: Zuzana Belohorcová a Vlasta Hájek

Problémy so švábmi a nespokojnosťou klienta priznala aj samotná Alice. Pochválila sa tým dokonca ona sama na sociálnej sieti: „Vyskytol sa nám tu taký nešvár, a to v podobe hosťa… Zaplatil si u nás dovolenku v apartmáne na pláži, ktorý tak milujete a bol prekvapený, že stretol švába a mravce. Áno, niekedy sa stáva, že neposlúchajú rozkazy a pokojne vbehnú dnu“, píše s tým, že sa to stáva ja napriek deratizácii. K nim za celú dobu prenájmu zablúdili údajne iba dvaja „takíto chudáci“. Rodina sa ale podľa jej slov vyľakala a presťahovala sa inde: „Trochu som sa informovala, presťahoval sa vraj niekam k pánovi Hájkovi, tak neviem, akú to má súvislosť, ale možno trochu tuším“, píše v statuse na instagrame a podotýka, že s takýmito hosťami nechce mať nič spoločné a radšej by mu celú platbu vrátila. Nechce sa jej totiž veriť jednému: „Ešte nikto sa mi nevyhrážal likvidáciou, a to kvôli jednému výnimočne preživšiemu švábovi“. Pod jej príspevkom sa rozbehla celkom slušná diskusia, pričom jedni sa zastávajú jednej a iní druhej strany.

Zuzana Belohorcová však svojho muža bráni. Podľa nej si robia svoju prácu ako najlepšie vedia, majú za sebou neskutočné výsledky, celý rad spokojných klientov a takáto mediálna vojna im iba odsáva energiu: "Môj muž je neustále terčom útoku od tejto bývalej herečky a iba sa svojim vyjadrením na IG chcel brániť. Čo by asi v jeho prípade urobil každý. Pani Bendová namiesto toho, aby si upratala vo svojich apartmánoch, ktoré prenajíma (upratala si pred vlastným prahom), ospravedlnila sa svojmu klientovi a vrátila mu peniaze, a ospravedlnila sa môjmu mužovi za krivé obvinenie, kope okolo seba a poškodzuje naše dobré meno a dobré meno našej firmy. Celú túto nezmyselnú kauzu, do ktorej sme boli nezmyselne zatiahnutí, sme už odovzdali našej právnej kancelárii, ktorá nás zastupuje. Každý súdny človek vidí, čo je za tým a opäť je len otázka času, kedy špina vyjde na povrch. Postaviť si svoje podnikanie na ohováraní konkurencie nemá veľkú životnosť.“

Viac o téme: Alice BendováZuzana BelohorcováVlasta Hájek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu