Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Prvá jazda Jany Kirschner v MHD skončila fiaskom: Čo na ňu nakričal muž, jej navždy ostane v pamäti!

Janka Kirschner
Janka Kirschner (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Adela Vinczeová privíta v Trochu inak Janu Kirschner, ktorá je označovaná za prvú dámu slovenského popu. Na hudobnej scéne pôsobí už 25 rokov a napriek tomu, že žije v Londýne, stále tvorí, spieva a koncertuje pre domáce slovenské publikum.

Jana Kirschner je jednou z najvýraznejších postáv na slovenskej hudobnej scéne. Vyznačuje sa rôznorodosťou a inováciou a má neskutočnú schopnosť cez svoje piesne prenášať silné emocionálne posolstvá. Tvrdí o sebe, že má v sebe zvedavosť dieťaťa a to jej umožňuje nachádzať neustálu inšpiráciu okolo seba. Mnohé životné príhody sa tak môžu stať námetom na pieseň.


Vďaka svojmu partnerovi „objavila čaro“ cestovania mestskou hromadnou dopravou. No a na prvý krát to dopadlo katastrofálne. Kým si stihla kúpiť cestovný lístok prostredníctvom mobilu, chytil ju revízor. Ten ju spoznal a nenechal si ujsť fakt, že ide o známu osobnosť. Napriek tomu - alebo práve preto - pridal aj komentár a titul, o aký Janka Kirschner určite nestála. Pozrite si ukážku a nenechajte si ujsť ani celý rozhovor v piatok večer o 22.00 na Dvojke v relácii Trochu inak s Adelou!

Prvá jazda Jany Kirschner v MHD skončila fiaskom: Čo na ňu nakričal muž, jej navždy ostane v pamäti! (Zdroj: RTVS)

Viac o téme: RTVSJana KirschnerAdela VinczeováTrochu inak s Adelou
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu