Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

SEXI scéna Jozefa Vajdu s modelkou: Bolo to STRAŠNÉ!

Jozef Vajda
Jozef Vajda (Zdroj: Tv Joj)

BRATISLAVA - Nestačil sa diviť! Slovenský herec Jozef Vajda (68) má už čo-to za sebou. Ako sa hovorí, skúsenosti robia človeka. No táto ho poriadne zaskočila. Bolo to strašné!

Jozef Vajda má bohaté skúsenosti či už v divadle alebo na filmovom plátne. Videli sme ho už vo všelijakých rolách a scenách. Ako sám priznal, keď sa natáča nejaká intímna, nie je to nič príjemné, ako si mnohí ľudia myslia. Je to podľa neho skôr trápne. V relácii Vtip za stovku si zaspomínal aj na jedno z jeho natáčaní, kde sexi scéna prebehla. No a nestačil sa diviť!

Nakrúcal film Hodina bez televízie, kde mu manželku hrala kolegyňa Zdena Studenková. V počine stvárňoval záletníka, ktorý mal na starosti modelingovú agentúru. „Na tej oslave som niektorú modelku mal stiahnuť do šatníka a tam mať s ňou sex," prezradil. Zhodou okolností bol v tom čase režisérom Zdenin vtedajší manžel, Stano Párnický. A ten ho poprosil o nevšednú vec! O akú a prečo bola spomínaná scéna s modelkou strašná, sa už dozviete vo videu nižšie. Taktiež nezabudnite sledovať na obrazovkách televízie Joj reláciu Vtip za stovku, dnes o 20:40.

SEXI scéna Jozefa Vajdu s modelkou: Bolo to STRAŠNÉ! (Zdroj: TV JOJ)

 

 

Viac o téme: Jozef VajdaVtip za stovku
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu