Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Markíza ODHALILA tajnú porotkyňu Let's Dance: Bude ňou táto HVIEZDA!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - Túto nedeľu nás čaká v poradí tretie kolo tanečnej šou Let's Dance. Ako už televízia Markíza avizovala, počas každého týždňa sa diváci môžu tešiť na špeciálneho hosťa, ktorý zasadne na miesto porotcu. A teraz odhalili, na koho sa môžeme tešiť tentokrát!

Trojicu porotcov ako ďalší člen partie tentokrát doplní jedna z najväčších hviezd Let's dance - herečka a speváčka Nela Pocisková, ktorá sa kráľovnou parketu stala ešte v roku 2010. Aj po rokoch patrí k tým najtalentovanejším celebritným tanečníkom, k víťazstvu ju počas štvrtej série doviedol ostrieľaný Peter Modrovský. 

Markíza ODHALILA tajnú porotkyňu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV Markíza)

Samotná Nela hovorí, že na svoj návrat sa nesmierne teší, a to aj napriek tomu, že súťažiť už nebude. „Neskutočne sa teším, že sa vraciam do tohto krásneho projektu. Nemôžem uveriť, že to bolo tak dávno, ale dodnes mám úžasné spomienky aj na partiu aj na tú trému pred každým tancom," zaspomínala si pôvabná herečka pre web markiza.sk

Keďže tútou šou v minulosti okúsila na vlastnej koži, je zrejmé, že kritiku jednotlivých párov pojme miernejšie a s pochopením. „Je to nádherná šou, lebo spoločenský tanec je o estetike a tá nepustí, teším sa na všetky komplimenty, ktoré budem hádzať mojim kolegom a kamarátom, ktorí podávajú skvelé výkony a najmä viem, čo to všetko obnáša a viem do čoho išli." dodala Nela. 

Galéria: Galéria Nela Pocisková

 

Viac o téme: Nela PociskováLet's Dance
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu