Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Hanychovej EX sa POCHLAPIL: Agáta je minulosť... NOVÁ ŽENA!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram AH)

PRAHA - Hoci to najprv vyzeralo tak, že Jaromír Soukup (55) sa bude ešte dlho spamätávať zo skrachovaného vzťahu s Agátou Hanychovou (38), ktorá je matkou jeho Rozárky, nie je to pravda. Svedčí o tom priznanie českého boháča, že po jeho boku je už iná žena!

Agáta sa z rozchodu so Soukupom otriasla expresnou rýchlosťou. To, že s otcom jej tretieho dieťaťa išli od seba, sa verejnosť dozvedela len začiatkom minulého septembra. Krátko po rozchode sa dala dokopy so svojím ex - Miroslavom Dopytom a už v decembri sa dvojica postavila pred oltár a povedali si svoje "áno". Z Agáty sa tak opäť stala vydatá žena, no a nedávno sa dokonca začala zbavovať hodnotných darov, ktoré jej z lásky venoval jej bývalý partner Soukup. 

Galéria: Agáta Hanychová

A zdá sa, že akékoľvek posledné city k Agáte už definitívne "zakopal" aj on. Pre týždenník Sedmička totiž priznal, že má novú partnerku. Jej identitu sa však rozhodol tajiť, aby ju ochránil pred prenasledovaním niektorých českých médií. A presne kvôli tomu dôvodu sa rozhodol aj zrušiť svoju účasť na nedávnom Českom plese. 

„Ja som pôvodne hovoril, že uvidíte, s kým tam prídem, ale nebol som tam, pretože som si to rozmyslel. Samozrejme, že nie som sám, avšak akýkoľvek môj sprievod by okamžite bol pod paľbou bulvárnych médií a mne sa nechcelo ju vystavovať svinstvám," vysvetlil v rozhovore pre Sedmičku Soukup, ktorý si počas vzťahu a následnom rozchode s Agátou "užil" mediálnej pozornosti "až-až" a zdá sa, že mu to nadobro stačilo. 

Hanychovej EX sa POCHLAPIL:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram A.H.)

Viac o téme: Agáta HanychováJaromír Soukup
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu