Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Do kresla Let's Dance zasadne Nela Pocisková: REAKCIA Ďurovčíka vás DORAZÍ!

Ján Ďurovčík Zobraziť galériu (3)
Ján Ďurovčík (Zdroj: koláž)

BRATISLAVA - V nedeľu večer nás čaká tretie kolo tanečnej šou Let's Dance. Televízia Markíza včera oznámila, že do kresla hosťujúceho porotcu tentokrát zasadne Nela Pocisková. Speváčka a herečka, ktorá v roku 2010 tento projekt vyhrala a stala sa tak kráľovnou tanečného parketu. Nuž ale, mnohým divákom neunikol zaujímavý detail. A síce to, že v porote bude sedieť so svojím bývalým partnerom Jánom Ďurovčíkom...

Hoci od rozchodu Nely Pociskovej a Jána Ďurovčíka pretieklo už veľa vody (viac ako 12 rokov, pozn. red), niektorí fanúšikovia si ich stále "spájajú" a mali potrebu si do tejto dvojice rypnúť. Paradoxom je, že herečka aj režisér majú už dlhé roky svojich partnerov, s ktorými si založili milujúce a stabilné rodiny.

Neprajníkov však človek nezastaví, a tak sa pod príspevkami ohľadom Nelinho "porotcovania" vyskytli aj komentáre typu „No Ďurovčíka porazí, že tam musí sedieť vedľa svojej ex". Keďže táto dvojica si nikdy nevymieňala ostré odkazy a vzájomne sa rešpektujú, žiadna dráma sa rozhodne očakávať nedá. My sme však predsa len režiséra oslovili s otázkou, aká bola jeho reakcia na to, že počas tejto nedele bude súčasťou poroty aj Nela. 

Porotca Ján Ďurovčík
Zobraziť galériu (3)
Porotca Ján Ďurovčík  (Zdroj: Tv Markíza)

„A kto iný by to mal byť? Nela túto súťaž vyhrala, patrí k najlepším víťazom vôbec. Bola jednou z najväčších muzikalových hviezd Česko-Slovenska a každý vie, že je talentovaná. Miesto v porote si jednoznačne zaslúži. Veľmi sa teším," povedal nám hneď z "fleku" Ďurovčík, ktorý uštipačné poznámky niektorých divákov absolútne nerieši a je zrejmé, že práve takýchto ľudí jeho prajná a pohodová reakcia poriadne zarazí. 

Galéria: 2. kolo Let's Dance

Viac o téme: Nela PociskováLet's DanceJán Ďurovčík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu