Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

1. kolo Let's Dance: Drexler v SLZÁCH, topmodelka priznala ťažkú DIAGNÓZU a… Toto bol OD*B!

Ako ďalší pár sa predstavili Ján Ďurica a pôvabná Vanesa Indrová. Futbalová hviezda mnohých prekvapila. Hoci sa označil ako "diskotékový tanečník" a mnohí by si pomysleli, že bude "drevený", jeho výkon bol skutočne slušný. „Vaneska, ty si normálne ožila. Pamätáme si, Mario Cimarro... Česť jeho tanečnej pamiatke...," rypla si Adela do Indrovej predchádzajúceho tanečného partnera, ktorého "schytala" počas minulej sezóny Let's dance. „Nečakala som od futbalistu, že by sa mohol pohybovať až tak elegantne a rytmicky. Ja som naozaj prekvapená," podporila Ďuricu Tatiana Drexler. 

Deviaty tanec večera bol v rukách Petry Dubayovej a Matyáša Adamca. „Svietiš pred kamerou. Kamera ťa miluje. Vyzeráš úžasne. Ja by som sa na teba pozeral každý deň," zalichotil herečke Facundo Arana a jeho vrúcne slová ju viditeľne dojali. „Sedí tu jej priateľ Vladko, tak sa upokojme trošku," zavtipkovala Adela. Petra a Matyáš za svoj slowfox získali 17 bodov. 

Petra Dubayová & Matyáš Adamec
Zobraziť galériu (10)
Petra Dubayová & Matyáš Adamec  (Zdroj: Ján Zemiar)

Predposledné číslo patrilo Jurajovi Bačovi a Patrícii Piešťanskej. Ich cha-cha bola podľa poroty "sympatická". „Podľa mňa takú odvážnu prácu bokov tu žiadny muž nemal. Je to fascinujúce," okomentovala ich tanec Adela, Ďurovčík následne začal polemizovať o tom, či herec náhodou nemá umelé kolená. A tam jeho poznámky neskončili: „Ty keď si prišiel, ty si mal taký výraz, ako keď som chodil na Šíravu. Čo tam boli takí krasoni a nosili prvé tangáče," perlil režisér. Dvojica si následne vyslúžila 20 bodov. 

Posledným párom večera bola Hana Gregorová a Róber Pavlík, ktorí si odtancovali Waltz. Herečka v dokrútke prezradila, že tento tanec je venovaný jej zosnulému manželovi Radkovi Brzobohatému. No a táto tanečná dvojica sa postarala o obrovské prekvapenie! Vďaka perfektnému výkonu si vyslúžili standing ovation nielen od divákov, ale aj od celej poroty. „Ja neviem, či som sa inokedy postavil ako v desiatom kole. Gesto úcty. Že to niekto v takomto veku urobil tak, ako to urobil. Že si to nezjednoduší... A ešte som sa postavil za všetkých synov pre svoje matky... To bolo dobré. Fakt to bolo dobré. Bolo to ladné," uznal Ján Ďurovčík. „Harmónia akú som nevidela u nikoho iného... Fakt som sa o vás bála. Ale to bolo tak dobré," tešila sa Tatiana Drexler, Facundo Arana zasa priznal, že ho tento tanec veľmi rozcítil. „Videl som, že tancujete pre svojho manžela a s ním. Videl som, že sa mu odovzdávate," povedal dojatej Gregorovej, ktorá za svoj tanec získala 25 bodov. 

Počas tohto večera nikto nevypadol, získané body sa zlúčia s tými, ktoré si súťažiaci vybojujú budúci týždeň. Podľa aktuálneho rebríčka by sa víťazmi stali Jakub Jablonský a Eliška Lenčešová. Srdečne gratulujeme! 

1. kolo Let's Dance:
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Let´s DanceLet's dance
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu