Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

1. kolo Let's Dance: Drexler v SLZÁCH, topmodelka priznala ťažkú DIAGNÓZU a… Toto bol OD*B!

Ako druhé číslo nasledoval jive Tiny a Vildu Šíra. Speváčka ich kooperáciu označila ako "fantasticky narušený pár". Ich vytúpenie bolo o to výnimočnejšie, že jeho úvod si umelkyňa dokonca sama odspievala! Za temperamentný a extrémne rýchly tanec si zadychčaný pár vyslúžil 19 bodov. Aj napriek tomu, že im diváci venovali standing ovation, sa od poroty dočkali kritiky: „Bolo to veselostné poskakovanie... Ťažko som rozoznala jive," ohodnotila ich Tatiana Drexler. 

Tretí tanec patril Martinovi Novákovi a Julii Rezkovej. Dvojica svoju premiéru odkrútila elegantným slowfoxom. „Zbadal som Jankov výraz a hneď som zabudol kroky," povedal šéfkuchár moderátorovi Viktorovi Vinczemu, ktorý si počas rozhovoru s takmer dvojmetrovým Novákom pomohol tak, že sa postavil na "šamrlík". „To je čo, preboha? To je tragédia," povedal nekompromisný režisér, ktorý si za svoj komentár vyslúžil hlasné "bučanie" z hľadiska. „Odteraz si môj úhlavný nepriateľ," dodal, Adela Vinczeová ho zasa označila ako ladničku - teda ladnú chladničku. Martin a Julie napokon od poroty získali 15 bodov. 

1. kolo Let's Dance:
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: TV Markíza)

Ako štvrtý pár v poradí si to odtancovali Anna Jakab Rakovská a Jaroslav Ihring, ktorí to v sále roztočili s jive-om. „Anna, dovoľ mi, aby som ti povedal niečo, čo by ti mal muž doma hovoriť. Neprestaň sa nikdy usmievať. Veľmi sa teším, čo som tu videl," ohodnotil Facundo Arana. „Jednoznačne zatiaľ najlepšie, čo sme tu videli. Žiadne od*by, normálne tanec... Fantastické," dodal Ďurovčík. Anička a Jaroslav napokon získali 25 bodov. 

S piatym číslom v poradí sa na parket postavil Janko Tribula a krásna Natália Glosíková, ktorá sa do šou vrátila po trinástich rokoch. Tento pár si musel poradiť s "latinou", o body poroty sa uchádzali s tancom cha-cha. Za ich výkon si vyslúžili standing ovation od divákov v sále a ako povedal Viktor Vincze: „Ľudia za mnou umierali od smiechu"„Pýtala si si veľkého chlapa, dostala si aspoň veľkú hlavu," pokračoval moderátor. „Technicky perfektne zvládnuté... Dva drepy," rypla si do Tribulu Adela. „Ja som niečo také ešte v živote nevidela," smiala sa Drexler. Diváci sa však určite zhodnú, že ak by si jeden tanec pozreli ešte raz, určite by to bol práve tento. Zostáva len dúfať, že Janko Tribula sa v šou udrží čo najdlhšie, pretože hoci to nebolo ani zďaleka technicky dokonalé, redaktor sa postaral o perfektnú zábavu. Najvtipnejší tanečný pár večera napokon získal 13 bodov. 

Viac o téme: Let´s DanceLet's dance
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu