Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Facunda Aranu v kresle porotcu vystrieda TÁTO známa Slovenka: Do Let's Dance sa VRACIA po 15 rokoch!

Facundo Arana Zobraziť galériu (3)
Facundo Arana (Zdroj: Ján Zemiar/pixabay)

BRATISLAVA - Prvé informácie o novej sérii Let's Dance hovorili, že v porote bude sedieť zostava troch ostrieľaných porotcov. Krátko pred štartom projektu sa však prevalilo, že bude aj 4. kreslo, v ktorom sa budú striedať známe tváre. Novú sériu šou otvorila telenovelová hviezda Facundo Arana (51)... A už je jasné, kto ho vystrieda. Známa Slovenka sa tam vracia po 15 rokoch!

Príchody známych osobností na 1. kolo Let's Dance (Zdroj: Ján Zemiar)

Hoci mnohí Slováci (najmä Slovenky) dúfali, že Facundo Arana bude súčasťou šou Let's Dance až do jej konca, ako to bolo pri Mariovi Cimarrovi, nie je tomu tak. Hviezda telenovely Divoký anjel si sadla do porotcovského kresla len v prvej epizóde a vo zvyšných sa na tomto mieste vystrieda viacero známych osobností. 

Galéria: Zákulisie Let's Dance

A Markíza odhalila, kto bude hodnotiť v 2. kole Let's Dance. „Teší nás, že Petra Polnišová prijala naše pozvanie a že už túto nedeľu zasadne do porotcovského kresla najúspešnejšej šou Let's Dance,“ vyjadril sa PR manažér Markízy Tadeáš Kurka. „Petra využije svoje skúsenosti z tretej série, keď sa spolu so svojím tanečným partnerom Tomášom Surovcom prebojovala až do finále,“ dodal Kurka. 

Herečka v šou hviezdila ešte v roku 2009, teda pred dlhými 15 rokmi, a v boji o titul kráľovnej tanečného parketu prehrala s vtedajšou markizáckou "rosničkou" Jurajom Mokrým. Tomu sa podarilo umiestniť na prvom mieste pod vedením tanečnej partnerky Kataríny Štumpfovej. 

Facunda Aranu v kresle
Zobraziť galériu (3)

Galéria: Petra Polnišová

Viac o téme: Let's DancePetra PolnišováFacundo Arana
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu