Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Dubayová šťastná ako blcha: Takto zalichotila tanečníkovi Matyášovi, v hľadisku ju podporí iný muž!

Petra Dubayová
Zobraziť galériu (12)
Petra Dubayová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Petra Dubayová má šťastie! V tanečnej šou Let´s Dance bude totiž tancovať s Matyášom Adamcom, ktorý v minulej sérii zvŕtal na parkete herečku Gabiku Marcinkovú. Ak si sadnú rovnako dobre, bude sa na čo pozerať.

Petra Dubayová, ktorá sa najviac zviditeľnila v seriáli Dunaj, k vašim službám, sa už v nedeľu predstaví aj ako tanečníčka. Nad ponukou do tanečnej šou dlho nerozmýšala: „Bolo otázne, či to budem stíhať časovo popri iných pracovných aktivitách, ale ja som bola od začiatku skôr rozhodnutá, že áno.“ Teší sa aj Matyáš Adamec, ktorý tak má po boku zase herečku, a šťastná je aj Petra, ktorú tance a choreografie Matyáša s Gabikou v minulej sérii Let´s Dance bavili najviac. Kameňom úrazu môžu byť podľa Matyáša nejaké pravidlá párového tanca, čo ale platí pre všetky páry – potreba zladiť sa: "Nemyslím si, že tam je niečo neprekonateľné. Zatiaľ som nepocítil žiadny problém".

Pri tanci sa nedá zopakovať pokazená klapka a uvedomuje si to aj Petra: „Budem sa snažiť odbúrať stres a sústrediť sa na to, čo mám tancovať a nie na to, že sa na to všetci budú dívať“. A kto ju príde podporiť na prvé kolo zo seriálových kolegov? Obaja prezradili aj to, kto bude sedieť v hľadisku z ich súkromného zázemia.

Dubayová šťastná ako blcha: Takto zalichotila tanečníkovi Matyášovi, v hľadisku ju podporí iný muž! (Zdroj: NL/Ján Zemiar)

Viac o téme: TV MarkízaLet´s DanceTanecPetra DubayováMatyáš Adamec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu